А был ли ̶м̶а̶л̶ь̶ч̶и̶к̶ ̶ письма МВФ и ВБ?

Филипп Духлий

Там уже пошли намеки на то, что ни МВФ, ни ВБ никаких писем не писали, а это все самодеятельность отдельных лиц, некоторые уже из-за этого и уволены.

Но я про другое. Вы заметили, что по результатам Давоса нет НИ ОДНОГО заявления западных партнёров в уничижительно-критикующем тоне, как это нам преподносят грантоеды?

И даже наброс про андроида, которая зависла на вопросе про коррупцию, оказался фейком.

У нас есть прослойка людей, контролирующих значительное количество СМИ и имеющих влияние на общество, для которых Порошенко – личный враг. Одним на трансформатор наступил, у другого – госкомпанию вернул государству и пирамиду в банке остановил, у третьего – полтора лярда конфисковал и т.д.

Порошенко для них – враг. Как и для тех, кто этих олигархов обслуживает.


Mason Lemberg

Тут в одному з інтернет-видань з’явилась інформація, що Лагард на зустрічі з Порошенком сказала, що вона нічого не знає про “лист від МВФ” в ультимативній формі про необхідність внесення змін в закон про антикорупційний суд і пообіцяла розібратися, хто і чому його писав.
Також в цьому ж виданні написано, що керівник українського відділення Світового Банку буде звільнена через аналогічний лист від Світового банку.

Так, інфа на цьому сайті може бути не правдивою.
АЛЕ:
– чиновник з Київського офісу МВФ дійсно писав речі, які виходять за рамки його повноважень;
– чиновник Київського офісу Світового Банку дійсно писав речі, які взагалі не стосуються діяльності Світового Банку, який реалізує інфраструктурні проекти, і до якихось судів взагалі відношення не має;
– ще раніше ми дізналися, що ЄС не писав ніяких листів нам, і ніхто в нас безвіз відбирати не буде.

Тому цілком ймовірно, що подібні розмови дійсно були, і що листи опубліковані на упоротому пзджі – це не більше ніж корупційна самодіяльність представників місцевих офісів вказаних організацій з метою законодавчого лобіювання речей, які вигідні для антиукраїнських корупціонерів з грантової тусовки.

У всякому разі, зараз, після Давоса, немає жодного підтвердження того (а навпаки), що президентський закон про антикорупційний суд не підходить Заходу.

У зв’язку з чим я хотів би передати два привіти:
Перший привіт – цілому заступнику міністра, який готовий був порушити Конституцію і здати державні інтереси, без переговорів, без відстоювання свого, без означення відповідальності тільки тому, що на сайті упоротого пзджа опублікували “ультимативний лист з Вашингтона”.

Другий привіт – тонкій, як лезо скальпеля, редакційній політиці 5-го каналу, яка щоб бути в дебілотренді, минулого тижня обісрала свого власника і Президента України, розказуючи глядачам 5-го каналу, що Порошенко – корупціонер (не хоче антикорупційного суду, мутить, не виконує вказівки), що Порошенко недоговороздатний (порушує домовленості з МВФ/Світовим банком/ЄС), що Порошенко узурпує владу.
Як бачимо, ця тонка, можна сказати “хірургічна” редакційна політика, обісрала свого власника без жодних на те підстав, давши змогу корупціонерам і антидержавним елементам пролобіювати свої інтереси через ЗМІ.

А нам всім передам третій привіт. І побажання стійкості в цьому дурдомі.

Ми бачимо, що через тотальні зашквари місцевих клоунів, їхні ляльководи починають залучати іноземні ЗМІ і західних консерв.
Хоча цього бути не може. На Заході ж корупції нема!!!

Автор