Генерал-губернатор Канади Жулі Пайєтт відвідала Навчальний центр Військової служби правопорядку ЗСУ (фото)

18 січня в рамках візиту в Україну Генерал-губернатор Канади Жулі Пайєтт та начальник штабу оборони Канади генерал-полковник Джонатан Венс відвідали Навчальний центр Військової служби правопорядку Збройних Сил України, на базі якого за співпраці з міжнародними партнерами відбувається підготовка військових правоохоронців Збройних Сил України.

Значний внесок у формування та створення Навчального центру зробили та продовжують допомагати військовослужбовці військової поліції Збройних Сил Канади.

Начальник Військової служби правопорядку у Збройних Силах України — начальник Головного управління Військової служби правопорядку Збройних Сил України генерал-майор Ігор Криштун ознайомив високоповажних гостей із здобутками та перспективами спільної роботи військових правоохоронців двох держав, висловив слова щирої вдячності за підтримку та допомогу.

На завершення візиту Генерал-губернатор Канади Жулі Пайєтт залишила відгук у Книзі почесних відвідувачів Навчального центру Військової служби правопорядку.

Джерело