Співчуваючи мертвим, не можна забувати і про живих (відео)

Дмитро Вовнянко

В МВС заявили що вбивство юристки Ірини Ноздровської розкрито. Пішла інфа, що убив її Юрій Россошанський – батько Дмитра Россошанського, винного у смерті сестри Ірини. Убив на грунті особистої неприязні.

Так це, чи не так – скоро дізнаємося. Безумовно, у роботі слідства будуть шукати дірки. Безумовно, будуть претензії до суду. Якщо за справу взялися громадські активісти – лемент буде стояти ще той. Що й гарно – нема чого розслаблятися, ані правоохоронцям, ані суддям.

Я ж сподіваюся, що всі ті активісти і правозахисники, які активно вимагали швидкого розслідування вбивства юристки, так само активно заходяться розбиратися з історією дядька Ірини Ноздровської, в якого за його словами мати Ірини відібрала землю та документи, і зробила його жебраком і безхатченком. Співчуваючи мертвим, не можна забувати і про живих.

Дядько Ірини може, звісно, казати неправду. А може – правду.

Бо якщо викинутий з повноцінного життя і ще живий дядько Ірини Ноздровської громадських активістів взагалі не зацікавить, вибачте, але все це буде що завгодно, але не прагнення до справедливості.

Це буде просто ще одна цинічна політтехнологія.

 

Сумний Святий Вечір(про мертвих нічого, окрім правди).Сьогодні безодня подивилась на мене. Без прикрас. Без фальшивої…

Posted by Natalia Tarasova on Samstag, 6. Januar 2018

Автор