Хід розслідування за фактом вбивства І. Ноздровської під особливим контролем прокуратури Київської області

За фактом вбивства Ірини Ноздровської Вишгородським відділом поліції ГУНП в Київській області розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні здійснює прокуратура Київської області.

Прокуратурою Київської області взято на особливий контроль хід досудового розслідування вказаного кримінального провадження та будуть вжиті вичерпні заходи для того щоб особи, причетні до вбивства, понесли сувору відповідальність.

На даний час у кримінальному провадженні призначено судово-медичну експертизу з метою встановлення причини смерті потерпілої. Процесуальним керівником, у порядку ст. 36 КПК України, надано слідчому ряд вказівок з метою всебічного, повного та неупередженого розслідування вказаного провадження.

Прокуратура Київської області вимагає ретельно відпрацювати поліцією всіх осіб, що контактували із потерпілою напередодні її зникнення, а також і ті, від кого І. Ноздровській надходили погрози, а також інші важливі обставини. Наразі у кримінальному провадженні допитано більше 50 осіб, відпрацьовуються декілька версій вбивства потерпілої.

Досудове розслідування триває.

У разі наявності інформації, яка має важливе значення для розслідування смерті І. Ноздровської, просимо громадян повідомляти про такі факти прокуратурі за телефоном 093-904-38-45.

Джерело

Автор