МІП в Нью-Йорку презентувало фотороботи з передової (фото, відео)

18 листопада 2017 року в Нью-Йорку в Українському музеї відбулася презентація фоторобіт «.RAW Україна на передовій», за підтримки Міністерства інформаційної політики України.

Експозиція демонструється в Українському музеї на Манхетені, передає власний кореспондент Укрінформ.

«.RAW Україна на передовій» присвячена документальній фотохроніці військових дій на Сході України з 2014 року, та демонструє перетворення української армії, суспільства через спогади очевидців і безпосередніх учасників цього процесу.

Відкриваючи захід державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко зазначив, що ключова аудиторія даного заходу – це українці, які живуть за кордоном. “Ми звертаємося до кожного з них: якщо ви приведете двох-трьох своїх друзів не українців і покажете їм, що таке Україна, що відбувається в Україні, то ми досягнемо свого результату”, – розповів Біденко.

Водночас, за його словами, презентація спрямована не тільки на поціновувачів мистецтва, але також на політиків, журналістів та активних представників громадянського суспільства.

Радник Міністра з питань стратегічних комунікацій Аліна Фролова додала, що Презентація фоторобіт вже відбулася позаминулого тижня в Парижі, до цього вона пройшла в Берліні. В Нью-Йорку експозиція продовжуватиметься до 30 грудня.

Нагадаємо, проект ініційований Міністерством оборони України та ГО “StratCom”, демонструється в Сполучених Штатах за підтримки Міністерства інформаційної політики України й Посольства України в США.

Як зазначили організатори, експозиція стала платформою для соціально-інформаційної та культурної дипломатії України на міжнародній арені.

Джерело

Фото © Укрінформ