Проект соціальної адаптації дружин ветеранів АТО в Миколаєві

Завершується пілотний проект соціальної адаптації дружин ветеранів АТО в місті Миколаїв. У суботу, 11 листопада, відбулось фінальне заняття клубу дружин ветеранів АТО. Про це повідомив представник Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції в Миколаївській області Павло Саєнко.

Протягом півроку, що тривали зустрічі, жінки отримували нові знання з психології, поради та консультації щодо владнання конфліктів у родині та засвоїли багато інших цікавих та корисних навичок. А саме головне –розширення кола друзів, тому що в роботі клубу спілкування відбувається за принципом “рівний до рівного”.

Велику подяку учасники висловили команді фахівців у складі Андрія Козінчука, Уляни Сергієвої, Макса Стодоли, Артема Денісова, Тараса Ковалика, Ольги Швець, Тетяни Шевчук та всіх інших небайдужих людей, що доклали свій час, ресурси та зусилля до проведення цього проекту.

Але на цьому клуб не завершує свою роботу, бо попереду ще випуск та подальша дружба й підтримка всіх необхідних фахівців.

Джерело