Прокуратура Києва передала КВЦ «Парковий» разом із вертолітним майданчиком в управління держпідприємству

Прокуратурою міста Києва здійснено передачу арештованого майна ТОВ «Амадеус Ко» у безпосереднє управління ДП «Фінансування інфраструктурних проектів».

Прокуратурою міста Києва проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за заявою народного депутата України, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Досудовим розслідуванням установлено, що Київською міською радою без погодження з Верховною Радою України, в порушення вимог законодавства прийнято рішення, яким товариству з обмеженою відповідальністю «Амадеус КО» передано земельну ділянку, розташовану на Парковій дорозі у Печерському районі, в оренду на 25 років.

В ході досудового розслідування слідчими прокуратури столиці отримано ухвалу Апеляційного суду міста Києва стосовно накладення арешту на майно ТОВ «Амадеус Ко» та передачі його державному підприємству «Фінансування інфраструктурних проектів» для організації охорони, відповідального зберігання, проведення поточних ремонтів, обслуговування, підтримання їх у належному стані.

У зв`язку із перешкоджанням державному підприємству у виконанні дій по забезпеченню нормальної роботи зазначеного об’єкту 27 жовтня 2017 року прокуратурою міста Києва з виходом на об`єкт здійснено дії по передачі майна у безпосереднє управління державного підприємства «Фінансування інфраструктурних проектів».

Джерело


Додатково

Битва за «Парковий». Хто тепер контролює «вертолітний майданчик Януковича» (розслідування)

 

Автор