Ігоря Клименка призначено заступником Голови Національної поліції України

Таке призначення пов’язане з необхідністю більш уважного ставлення до питань дотримання дисципліни і законності в діяльності відомства. Про це Голова Національної поліції України Сергій Князєв повідомив сьогодні, 27 жовтня, під час засідання відомчої колегії у Львові.

Голова Національної поліції України зазначив, що питання дотримання дисципліни і законності в роботі поліції, а також питання захисту самих поліцейських, є досить гострим.

У зв’язку з цим, голава Нацполіції наголосив на персональній відповідальності керівників підрозділів за дії їхніх підлеглих.

«Попереджаю: приховування правопорушень з метою перекручування реального стану справ, невжиття адекватних заходів реагування до винних є неприпустимими. Це моя принципова позиція, і вона залишається незмінною», – наголосив Сергій Князєв.

Відтак для приділення більшої уваги питанням дисципліни і законності в роботі поліції, а також захисту поліцейських, керівництвом відомства за погодженням з МВС України прийнято рішення про підвищення статусу підрозділу кадрового забезпечення Нацполіції.

Рішення було реалізоване шляхом уведення посади заступника Голови Національної поліції України – начальника Департаменту кадрового забезпечення. На посаду керівника цього підрозділу призначено генерала поліції третього рангу Ігоря Клименка.

Джерело