Фонд держмайна активізує роботу з передачі об’єктів для приватизації

Фонд держмайна активізує роботу з міністерствами та відомствами відносно передачі підприємств, які знаходяться в їхньому управлінні, але підлягають приватизації.

Про це на засіданні Колегії Фонду повідомив керівник ФДМУ
Віталій Трубаров.

Віталій Трубаров зазначає, що Фонд держмайна працюватиме з кожним міністерством та відомством конкретно по переліках об‘єктів зі сфери їхнього управління, які можуть бути передані Фонду для приватизації.

«Я особисто зустрінуся з керівником кожного органу. Створимо невеликі, але дієві робочі групи, які будуть постійно працювати над питанням передачі підприємств. Уже наступного тижня відбудеться засідання робочої групи з Міністерством інфраструктури», – наголосив керівник Фонду.

«На засіданнях груп ми будемо опрацьовувати всі проблемні питання передачі об‘єктів, і спільно їх вирішувати», – зазначив Віталій Трубаров.

Раніше вінповідомляв, що на разі, відповідно 271 постанови Уряду визначено 389 підприємств, які мають бути приватизовані. Однак по 236 неможливо розпочати приватизацію, оскільки 105 – заборонені до приватизації, 131- у відомстві міністерств, тобто, не передані до Фонду, 64 об’єкти неліквіди, а ініші із боргами під сто відсотків стартової вартості активів.

Джерело

Автор