МВС створює регіональні комісії з питань боротьби та протидії корупції в органах внутрішніх справ

Про це голова Громадської ради при МВС Володимир Мартиненко повідомив сьогодні, 10 жовтня, під час засідання ініціативної групи у Одесі.

У заході взяли участь представники Нацполіції, ДСНС, Державної прикордонної служби, Державної міграційної служби, Національної гвардії України, а також депутати відповідних комітетів Одеської обласної та міської ради.

«Боротьба з корупцією у центральних органах виконавчої влади, що координуються Міністерством – один із пріоритетних напрямків нашої діяльності. Саме тому, тепер ми створюємо регіональні комісії з питань боротьби та протидії корупції в органах системи внутрішніх справ України», – зазначив Володимир Мартиненко.

Він також додав, що до них можуть долучатися активні представники громадянського суспільства.

«Встановлення діалогу з суспільством на шляху боротьби з корупцією та активне залучення свідомих громадян до співпраці є запорукою успішного реформування МВС», – наголосив голова Громадської ради при Міністерстві внутрішніх справ.

Нагадаємо, нещодавно у МВС підвели підсумки громадських обговорень проекту Стратегії розвитку системи Міністерства внутрішніх справ України до 2020 року. До процесу обговорення також активно долучалася громадськість.

Джерело