Про “стару систему” і опонентів Порошенка

Mason Lemberg

Переглянув новини за день, подивився фотки з “мітингу” “нових облич” на Майдані, переглянув кілька роликів з інтерв’ю садового, де той розказував про “путіна красно солнишко” і Порошенка, який є представником “старої системи”… і маю шо сказати.

Ні, рєбята, це не Порошенко представник старої системи, доказом чого є те, що ви ляпаєте направо і наліво своїми чорними ротами, замість того, щоб заслужено сидіти в тюрмі.

Порошенко, не дивлячись на свої 50+, зумів перерости ту систему, а ви (його опоненти) не дивлячись на те, що багатьом з вас 30-, так і не змогли вирости навіть з совка.

Це не Порошенко, а ви, його опоненти, прориваєте кордони, заспамлюєте судову і пенсійну реформу, не голосуєте за бюджети, блокуєте безвіз, закликаєте не давати безвіз, робите все, щоб ціною погіршення життя українців зробити зло політичному конкуренту. І це вже не просто “стара система” і не просто “совок”, це бездонне дніщє.

Це не Порошенко, а ви, дешеві повії з посвідченнями журналіста, втративши джерела фінансування після втечі янека, спочатку почали тихенько накидати на Пороха (з надією, що схаменеться і почне платити як попередник), а потім пустились во всє тяжкіє… і не перебираючи лайном та походження лайна, накидаєте на свого “обідчика”, який зажав бабки на джинсу.

Саме звідси історії про скупість бариги.

Саме звідси ненависть до т.з. “порохоботів”, яка переросла в шизофренію. Джерела ненависті прості – це заздрість до людей, які, на їхню думку, позбавили їх, таких умних і досвідчених писак-лідєрів мненій, “експертів”, вже запланованих доходів.

Це не Порошенко, а ви, шановні бурці з “режимом”, живете в перманентній “боротьбі” з владою і серйозно вважаєте, що “боротьба з владою” – це перше і найголовніше завдання патріота.

Вам по 20-30 років, а ви живете принципами ваших дідів.

Так, в умовах боротьби за незалежність, боротись з антилюдською радянською владою було актуально.

Але така боротьба заради боротьби зовсім не актуальна в умовах, коли треба розбудовувати свою країну.

Подивіться на тих же американців, Обаму, Трампа. Вони отримували і будуть отримувати від опонентів по ділу. Але коли мова йде про те, щоб зробити державу сильнішою партії і суспільство об’єднуються.

А ви, неандертальці, “боретесь” проти влади і обливаєте все що можна лайном.

Це у розумінні багатьох (навіть адекватних людей) називається “патріотизмом” тільки тому, шо “проти влади”.

Тому Порошенку, звісно, є ще куди вириватися з старої системи. Але у порівнянні з ним майже весь політичний “бомонд” і значна частина суспільства – це не просто представники старої системи, а неандертальський безпросвітний совок.

Автор