СЕТАМ став першим у світі аукціоном на блокчейн

6 вересня Міністр юстиції візьме участь у презентації першої у світі системи аукціонів, що використовує інноваційну криптографічну технологію Blockchain, яку впровадило ДП «СЕТАМ».

У ході презентації можна довідатися про переваги та особливості використання Blockchain; поспілкуватися з представниками BitFury, американської багатопрофільної блокчейн-компанії, найбільшого за межами Китаю промислового майнера, розробника програмного і апаратного забезпечення для роботи з блокчейном «біткойн»; вперше в історії особисто взяти участь в електронному аукціоні з використанням блокчейн.

Blockchain є сучасною технологією розподільних даних, ідея якої полягає у функціонуванні без централізованого керівництва. Використання блокчейну забезпечує можливість функціонування систем без посередників, що дозволяє підвищити швидкість транзакцій, суттєво зменшити витрати та запобігти корупції. Захист та збереження даних здійснюється за допомогою потужних криптографічних алгоритмів.

СЕТАМ (система електронних торгів арештованим майном) перейшла на технологію захисту і зберігання баз даних Blockchain. СЕТАМ – це чесний, простий та ефективний засіб реалізації арештованого майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 р.

Веб-сайт системи СЕТАМ.

Сторінка у Facebook.

Джерело

Автор