У Чернігові поліцейські інструктори з особистої безпеки отримали сертифікати про кваліфікацію міжнародного зразка (фото, відео)

16 українських поліцейських з тринадцяти регіонів України пройшли інтенсивний курс навчання з особистої безпеки, за програмою канадських партнерів. Сертифікати про кваліфікацію сьогодні, 18 серпня, їм вручив голова Національної поліції України Сергій Князєв.

За підтримки Канадської поліцейської місії, українські поліцейські з Рівненської, Житомирської, Дніпропетровської, Харківської, Донецької, Полтавської, Херсонської, Кіровоградської, Київської, Житомирської, Черкаської, Сумської та Чернігівської областей пройшли курси інструкторів з особистої безпеки. Навчальні збори відбувались на базі тренінгового центру Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Під час навчань поліцейські мали змогу ознайомиться з міжнародними практиками, які раніше на території України не застосовувалися.

Сергій Князєв привітав особовий склад із успішним завершенням навчань та наголосив, що нові знання кожен з них повинен використовувати у повсякденній роботі.

«Отримані навички ви повинні використовувати у повсякденній роботі та навіть поза службою, адже поліцейський постійно на захисті прав громадян. Служіть чесно та віддано. Я покладаюся на вас», – наголосив голова Національної поліції України.

За словами голови Канадської поліцейської місії в Україні Хілтона Смі дуже важливо, щоб по завершенню цього курсу випускники навчали особистій безпеці своїх колег.

«Це не просто курс з особистої безпеки поліцейського, його основна мета – забезпечити безпеку громадян України, адже якщо ви знаєте як забезпечити свою безпеку, то ви знатимете як захистити і громадян України», – зазначив керівник канадської поліцейської місії Хілтон Смі.

Загалом, за декілька таких курсів, на базі Чернігівського тренінгового центру канадська поліцейська місія підготувала більше 30 поліцейських з різних точок України.

Джерело