УДЦР видав компанії «Київстар» ювілейний 20-тисячний дозвіл на розгортання мережі 3G в Україні

В УДЦР відбулася приємна подія. За активну участь у розвиток мережі зв’язку третього покоління та з нагоди видачі 20-тисячного дозволу на експлуатацію РЕЗ 3G представники ПрАТ «Київстар» отримали Подяку Генерального директора державного підприємства «Український державний центр радіочастот».

Вручаючи Подяку, виконавчий директор УДЦР Вадим Гулько висловив задоволення співпрацею з компанією «Київстар», яка, впроваджуючи технологію 3G, завжди намагається бути попереду і показувати лише найкращі результати.

«Ми однаково стараємося працювати з усіма мобільними операторами і сприяти їхньому розвитку, оскільки розуміємо, наскільки важливо надати громадянам послуги 3G в усіх куточках України. У той же час мені приємно, що 20-тисячний дозвіл отримала компанія, яка має на сьогоднішній день найбільшу кількість абонентів. Сподіваюсь, що компанія «Київстар» на цьому не зупиниться, а буде розширювати площу покриття новітнім зв’язком і громадяни матимуть змогу скористатися новими, сучасними послугами 21 століття», – наголосив Вадим Гулько.

Він також повідомив, що 20-тисячний дозвіл було видано на експлуатацію базової станції 3G компанії «Київстар», яка знаходиться у Львові, на території військового містечка, що на вулиці Княгині Ольги.

У свою чергу директор з регуляторного забезпечення компанії «Київстар» Олександр Когут  відзначив, що дві великі компанії – УДЦР та Київстар,  поєднує велике бажання аби якомога швидше та краще розвивати в Україні якісний зв’язок.  І тим, що вже зроблено у цьому напрямку, у компанії пишаються.

Джерело

Автор