10 хороших новин 16.05.2023

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія, яку довго питали, коли вона вже залишить той Бахмут, потроху почала його звільняти. Задвохсотили трьох командирів-полковників, у тому числі замполіта корпусу, публічно обісцяли банду Прігожина, відбили вже 20 кв км території. Отакий от сюрприз і для нас, і для русні, але є нюанси 😈.

✔ У Брянській області отріцатєльно злетіли одразу два бойові літаки і два вертольоти – як летіли у складі бойової групи, так, бл*ть, і прилетіли. Ситуація ідеальна з усіх боків: впали на своїй же території, всі 9 пілотів загинули (одного досі гуртом шукають на болотах і слізно оголосили збір, бл*ть, на калоші), верещать, що то ми, а ми тільки скромно посміхаємося у вуса.
А, і ще одна вертушка розбилася у Криму під Джанкоєм. Екіпаж також показав отріцательну живучесть.

✔ Міністр внутрішніх справ луганської абізянії Ігор Корнет настільки вдало підрівняв вісочки у барбершопі, що йому ледь не відірвало голову. В «еленер» можна зробити кар’єру і взагалі без голови, але разом із тим. Вже переніс операцію і нібито поки живий. Але це ненадовго.
Ще один дресований абізян, так званий замміністра ЖКХ тільки вже у Мелітополі, підірваний бомбою, закладеною у смітник (+10500 партизанам за постіронію), також вирішив ще трошки помучитись.

✔ Рік тому аж не вірилося у таку можливість, але тепер нам вже передають гроші від заморожених активів русні. Зокрема Бельгія передала 92 млн євро.

✔ Велика Британія дає нам не тільки Storm Shadow, щоби ми влаштували Криму нормальний курортний сезон, а й сотні інших ракет великої дальності.

✔ Петиція про знос пам’ятника Пушкіну в Києві набрала 25 тис, щоби її розглянув Зеленський, і якщо і це не прискорить процес зносу цього одоробла, то сподіватися вже можна буде тільки на чудо. На чудо з бульдозером 😊.
Тим часом у Маріуполі невідомі герої розбили погруддя Леніна, яке лапті поставили на алеї у Міському саду. Просто взяли і розкришили йому ї*альника. Лаптям би задуматися, на що це натякає, але куди ж там.

✔ Бортпровідникам на росії заборонили вносити дані про технічні відмови та несправності обладнання салону до бортового журналу без дозволу командира літака. Робиться це для того, аби крадені літаки, які немає чим ремонтувати, отримували і далі дозволи на польоти. Так шо скоро в лаптів почнуть падати не тільки бойові сушки і вертушки.

✔ Наша постійна рубрика «горящая росія». У центрі Москви спалахнув п’ятизірковий готель «Інтерконтиненталь» і магазин також у центрі міста (там ще й газобалони поразйо*увало), а у Краснодарі згоріла підстанція, залишивши частину міста без світла і мобільного зв’язку. Пожежа – це штука дуже корисна, не дає цим примітивним макакам забувати про пекло, у яке всі вони потраплять. Причому більшість – ще за життя.

✔ У Курській області прилетіло у курятник ФСБ, як результат – п’ятеро трьохсотих прикордонників.
У Брянській безпілотник атакував склад військової техніки, пошкоджено п’ять одиниць техніки.
У Мурманську 19-річний парубок втомився чекати цікавих подій і спалив військкомат.

✔ Але набагато яскравіша дискотека на окупованих територіях. Казарму у Луганську прямо таки розірвало від любові до росєюшки. У Токмаку макакам також прилетіло у казарму, причому рано вранці, що завжди збільшує паніку. Під Маріуполем прилетіло у клуб, так що там більше 50 жмурів за раз.

✔ Непереможна і божествена українська ППО навчилася збивати Кинджали. Це сталося вже двічі – одну у перший раз і шість у другий. Кажуть, Утіпутіна ледь шляк не трафив від такої несподіванки в перший раз, а в другий штаб просто х*й забив про це докладати, скачали фотки підірваного червоною армією Києва, мовчки засунули у папку і перестали з’єднувати його із Сі Цзінпіном, який купив російські Кинджали під виглядом вундервафлі, а тепер згадав, що у Тайваня також є Patriot.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

 

Колаж: 24 канал