Павлоградська династія гвардійців Лобанових

Останнім часом лави Національної гвардії України поповнюються новобранцями, які йдуть на військову службу за покликом серця. Але дуже приємно, коли в наших лавах служать династії, котрі продовжують шлях своїх батьків.

В Павлоградській військовій частині 3024 є сім’я Лобанових, їхній військовий шлях розпочався дуже давно. Майор Петро Лобанов присвятив себе військовій справі на довгі 25 років та зарекомендував себе як суворий, але справедливий офіцер та фахівець своєї справи.

За час своєї служби, він встиг з молодих юнаків зробити справжніх чоловіків. А також створити свою дружню родину. Разом з дружиною вони виховали двох доньок та сина, для яких батько став прикладом.

В 1999 році звістка для батька, що його Сергій хоче піти в армію на строкову службу, новиною не стала. По закінченню строкової служби син перейшов на службу за контрактом, так і розпочалася сімейна династія. Він і зараз прислуховується до порад старшого у сім’ї нацгвардійця та ставить у приклад його тепер вже молодим гвардійцям.

Нині Сергій Лобанов обіймає посаду заступника начальника штабу з інженерно-технічного забезпечення, і за його плечима вже 19 років військового стажу.

Його дружина Ніна Сергіївна теж вирішила не відставати від свого чоловіка та стала військовою. Вже більше 7 років вона служить разом зі своїм коханим чоловіком. Це дуже міцна та дружня сім’я, яка виховує двох синів.

Сподіваємось, що їхні сини продовжать справу своїх батьків і діда та стануть справжніми гвардійцями, тому що саме в наших лавах виховуються справжні лицарі закону.

Джерело

Автор