10 хороших новин 23.03.2023

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила 83 атаки копрокадаврів на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. Крилаті козаченьки нажбонькали 11 позицій лаптів.

✔ Словаччина передала Україні перші чотири МіГ-29. А колись це здавалося чимось на грані фантастики. І що круто – нашим літунам не треба для цих МіГів додатково вчитися, вони одразу підуть у війська.

✔ Дерашифікація у Києві. Площа Льва Толстого стала Площею Українських Героїв; вул. Льва Толстого стала вул. Гетьмана Павла Скоропадського; бульвар Перова став проспектом Воскресенський; вул. Марини Цвєтаєвої стала вул. Олександри Екстер; проспект Юрія Гагаріна став проспектом Леоніда Каденюка; вул. Космонавта Волкова стала вул. Космонавта Поповича.
І якщо вам хтось пробубонить – а чим заважала Цветаєва, просто спитайте у цієї особи, що вона знає про Олександру Екстер. Отож, бля*ь. Отож.

✔ Наша постійна рубрика «горящая росія». У Самарі згоріла історична будівля 19 століття, прибутковий будинок якогось купця, з якої евакували 60 осіб.
Але набагато красивіше горів Ярославський моторний завод – одне з найбільших підприємств лаптів із виробництва дизельних двигунів, зчеплень, коробок передач.

✔ Русня обісралася з реалізацією контракту на поставку Індії С-400 і запасних частин для бойових літаків. Може, хоч тепер зрозуміють, із ким мають справу. Хоча про що це я. Business as usual

✔ Мінкульт вигадав єзуїтський спосіб, як позбутися Щорса, не позбуваючись пам’ятника. Тому у Києві може з’явитися перший пам’ятник коню.
Ви правильно все зрозуміли, вони планують просто відпиляти Щорса. Сука, у цьому якась така неймовірна практичність, що Нетаньяху би не додумався.

✔ Сина російського генерала Небиваєва ви3,14дили з очільників програми Ради Європи з протидії відмиванню грошей Moneyval після того, як на широкий загал стало відомо, що його батько – генерал російської Служби зовнішньої розвідки.

✔ Риксдаг Швеції схвалив відправку нам САУшек Archer, зеніток HAWK і танків. І боєприпаси також дадуть.

✔ Директорка російського музею імені Пушкіна Єлизавета Ліхачова знайшла спільне між Сталіним і Міккі-Маусом. І поки ви волаєте мартинчиком, промиваючи очі заваркою, я уточню, що вона назвала його предметом поп-культури. «Для нас Сталин всегда был таким, я бы сказала, маркером, что ли. Он для нас предмет поп-культуры, как Микки Маус. Изображений Сталина много, и он в конечном итоге и есть предмет поп-культуры. То есть каждый раз, когда людей надо отвлечь от чего-то серьезного, важного, достается Сталин», — заявила вона.
Насправді тут можна запропонувати компроміс – Сталін в образі Міккі Мауса і з німбом. Маразматикам на 9 травня 100% зайде, вони навіть різниці не помітять.

✔ І це ще не вся крінжатіна на сьогодні. Пам’ятаєте, одного з двійників утіпутіна днями привезли у Маріуполь, щоби він там ох*єть як невимушено поспілкувався з місцевими жителями нового ЖК? Так от, повторилася ситуація з вдовськими шубами – тепер цих місцевих мешканців із цього будинку попросили, у разі якщо вони продовжуватимуть вимагати якісь документи на право власності. Місцева прокуратура одразу починає проводити «перевірку законності отримання квартири».
Чекаю, коли дохлих лаптів почнуть шматками витрушувати з пакетів прямо вдовам на лінолеум, бо ще не точно, чи мали «герої» право на особистий пакет.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор