10 хороших новин 10.01.2023

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Білогорівка, Червонопопівка, Кузьміне Луганської області та Соледар (так, бл*ть, Соледар!), Білогорівка, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Водяне, Курдюмівка, Майорськ, Мар’їнка і Побєда Донецької області. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили 19 скупчень лаптів, 6 позицій зеніток і два пункти управління.

✔ Президент позбавив громадянства Медведчука, Козака, Деркача і Кузьміна. Медведчук зараз у Криму, Деркач у розшуку, Козак на росії, Кузьмін у розшуку, тобто реальна користь була тільки від Медведчука у тому, що його обміняли на азовців. Інші в Україну, скоріше за все, ніколи не повернуться і сиділи би там, де не діють угоди про екстрадицію. Я не знаю, наскільки законно їх позбавляти громадянства, але мені, чесно кажучи, і пох*й, головне, щоби все їхнє майно конфіскували і віддали на потреби армії. Про їхню наглу смерть і так буде кому подбати.

✔ Нещодавно я писала, що русня у Бердянську вже знімає військову форму, щоби вийти у місто і повернутися не різаними і не пижженими. А тепер виявляється, Бердянськ ще й місто російських калічів, бо туди звозять усе, що недобила непереможна українська армія. Лапті за тиждень відкрили у Бердянську три нові шпиталі, бо ті, що є, вже переповнені трьохсотими. І як би так, щоби не розкриті свої джерела… вопщем, 3,14зда деяким трьохсотим.

✔ Народжений повзати літати не буде. Бо санкції 😊. Рік тільки почався, а у русні вже сім аварій з летальними літальними апаратами. То не злітають, то падають, то горять. А все тому, що деталей для літаків тепер ніде не купити, і нових літаків ніде не купити, і пілоти перетворюються на вугілля у безкрайніх українських степах.
Забувайте, що таке мати авіацію, нація хробаків.

✔ А ще я писала вчора про те, як 3,14зданулася у ціні російська нафта. Тепер до неї доєдналося, друзі, і вугілля. Європейські країни його не купують, а возити в Азію стає нерентабельним, бо далеко, а балкерів так багато нема. Зима всюди тепла, ціни на газ знижуються. Кругом, кругом одні врагі. І Лукашенко.

✔ Латвія збирається передати нам нову партію Стінгерів. Такі котики, я не можу. Ви би бачили, як латиші радіють кожному підбитому завдяки ним російському танку, русофоби 100500 левелу.
Ще з’явилася надія отримати від Штатів бойові машини Stryker у наступному пакеті. Не такі круті як бредліки, але для піхоти теж згодиться.

✔ Крига навколо танків для непереможної української армії потроху починає скресати. Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн заявила, що Україна має отримати всю зброю, якої вона потребує, зокрема і танки. Шольц (Німеччина виготовляє Леопарди, і без їхнього дозволу інші країни передати їх не можуть) заявив, що Німеччина може передати Україні танки Leopard, однак не піде на такий крок самостійно. Це при тому, що як мінімум Польща і Фінляндія запросили їхнього дозволу, і Франція також тисне. Реально, заї*ав.

✔ Наша постійна рубрика «горящая росія». У Москві сьогодні велика пожежа на складі біля метро «Дмитрівська», горить на двох тисячах квадратів у складі парфумерних виробів та гуртожитку. Обвалився дах. Чому ж загорілося, як зрозуміти 😊.

✔ Непереможна українська армія походя жбонькнула по катеру лаптів на Дніпрі в районі острова Білогрудий. Кругом, кругом одні врагі… Це вже 17-й плавзасіб з початку великої війни.

✔ Вірменія послала нахуй русню з її спільними навчаннями у рамках одекебе. Створення совка провалюється навіть у міні-форматі. Тільки ботоксная дєдушка поки не може цього усвідомити, бо не вміє користуватися інтернетом. Так і сидітиме зі здивованим ї*альником у Гаазі, мовляв, як ви мене знайшли.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉