10 хороших новин 01.10.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія розкидала навалу куп біосміття у районах населених пунктів Козача Лопань, Бахмут, Весела Долина, Зайцеве та Первомайське. Очищувальним вогнем авіації та артилерії було делаптифіковано мінімум 21 скупчення, опорник, три зенітки, 4 командних пункти і два склади з боєприпасами.

✔ Наша постійна, але як ви правильно підмітили, не надовго рубрика «новини з Лиманського котла». Наші козаченьки встановили у Лимані 🇺🇦, Зеленський каже, що бої тривають. Раніше Гайдай повідомляв, що в оточенні опинилися близько 5500 лаптів. Вони просили наказу на вихід, натомість отримали команду перемолотися на фарш. По телеку ж русні сказали, що вони відійшли на більш вигідні позиції. У пакети 😂.
На болотах тим часом все вже за звичним сценарієм: Гіркін з Дондоничем вправляються, хто краще обісре лаптєногоє командування, Гіркін знає російську краще, тому у нього виходить образніше. Дондон його може переплюнути, тільки якщо наїде не на генерала, а на говнокомандуючого, а в його бік йому можна поки тільки плакати.

✔ У Криму сьогодні знатно бомбило на аеродромі Бельбек. Трохи згодом головний севастопольський абізян повідомив, що то в них літак викотився за межі злітно-посадкової смуги, після чого здетонував боєприпас, і він загорівся.
Ескадрилья, бл*ть, деліріум тременс. Як вони взагалі до першого бою доживають з такими талантами?

✔ Світовий банк мобілізував близько $13 млрд на фінансування екстрених потреб України.

✔ Сьогодні запрацював закон про ленд-ліз. Це, звісно, не означає, що вже за тиждень ми отримаємо космічний корабель із бластерами, але Байдену тепер значно легше буде фінансувати наш агресивний бандерофашистськожидомасонський націоналізм ⚡️. А тепер давайте всі на своїй дошці для візуалізації бажань напишемо ATACMS 😊.

✔ Є на росії такий маленький гордий народ – ерзя, з точки зору російської федерації, ну абсолютно ох*ївший. Ці ерзя зібралися на свій національний з’їзд в Естонії і там визнали Республіку Мордовія, Пензенську, Ульянівську, Нижегородську, Рязанську та Самарську області нелегітимними територіально-адміністративними утвореннями. Після чого заявили, що перебування у складі РФ їх більше не влаштовує, тож вони хочуть оголосити про створення на цих теренах федеративної держави Ерзянь Мастор. Але згодні почекати з цим до 2023 року, коли росії, за їхнім переконанням, наступить аліна кабаєва.
А шкода, я би зараз із задоволенням подивилася на такий росіянський референдум.

✔ Франція готує передачу нам ще однієї чи двох батарей саушок «Цезарь», які взагалі-то робили для Данії. Ці модельки важчі та потужніші і можуть нести вдвічі більше снарядів.
Прекрасна новина, якраз під російську мобілізацію 😈.

✔ У Таврійську на Херсонщині роз’ї*ався хімзавод, де був склад окупантів.

✔ Польща зіскочила з російської газової голки, запрацював газогін Baltic Pipe.

✔ Пішла така чутка, із фотками, що Пашу Мерседеса, відомого також як настоятель Києво-Печерської лаври УПЦ МП затримали на кордоні за контрабанду церковного майна.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор