10 хороших новин 21.09.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила лаптєчмонські атаки у районах населених пунктів Куп’янськ, Веселе, Зайцеве, Курдюмівка та Бахмутське. Крилаті козаченьки набили трупоїдам 17 місць скупчення, 10 позицій зеніток і 4 опорника + боги війни 7 пунктів управління, 13 скупчень, склади боєприпасів, ППО і понтонні переправи.

✔ Наша постійна рубрика «новини контрнаступу на Херсонщині». У районі залізничного Антонівського мосту, за словами Братчука, сьогодні яскравим квітом буяла бавовна. Влучили у якійсь склад техніки, подробиці уточнюються.

✔ Наші вдома!!! З полону визволили оборонців Азовсталі і не тільки. Вдома Пташка, Калина, Паламар, Волина, Редис, вдома Вершинін, вдома Діанов і троє вагітних дівчат! Загалом 215 героїв, із них 108 – азовці. І русня вже визнала, що цей обмін відбувся завдяки контрнаступу на Харківщині, де непереможна українська армія взяла багатьох лаптів у полон.
Окремий плюс у тому, що русні за азовців віддали Медведчука. Який розікрав купу бабла, виданого на російську пропаганду в Україні. Тепер путін його або перетворить на мумію, або визнає себе лохом перед усіма ровними пацанчиками з колишнього СНД.

✔ Узбекистан і Казахстан, слідом за Киргизстаном, заборонили своїм громадянам воювати за русню (яка обіцяє давати громадянство іноземним бойовикам). Покарання – 10 років тюрми.

✔ У Сватовому на Луганщині прилетіло лаптям у комендатуру зі складом боєприпасів. У результаті маємо 250 лаптів різного ступеню прожарки. Також був салют на базі в Новоайдарі, також зі складом боєприпасів. Ave детонація 🙂 .

✔ Варто було бункерному серуну у валізку оголосити мобілізацію, як на росії почалися економічні трагедії. Індекс мосбіржі обвалився на 8%, ціни найбільших компаній росії (Озон, Яндекс, Татнафта, Лукойл, Аерофлот) – до 15%. Рубль тепер торгується по 62, 61 за долар.

✔ Латвія оголосила, що не пускатиме русню, яка тікає від мобілізації. Фінляндія нічого не оголошувала, а просто нікого не пускає, черга стоїть на 15 кілометрів.

✔ У Дніпрі замість вулиці Шмідта таки з’явилася вулиця Степана Бандери.

✔ Вслід за турецькими банками картки «Мір» у русні перестали приймати банки Казахстана і В’єтнама. В ідеалі, щоби вони лаптів є*ашили током у відповідь на цю картку «Мір», канешно, але всьому свій час.

✔ Путін оголосив часткову мобілізацію. Так, це хороша новина, тому що 300 тисяч рил вони завтра під наші кордони не приведуть, зате десятки тисяч рил з’ї*уть із росії разом зі своїми податками, генофондом і мізками, ще дох*я рил перекалічаться, поліція остаточно переключиться від правопорядку на сафарі за призовниками. Але головне – поки путін думає, що русня мітингує, бо хотіла повну мобілізацію, а не часткову, сама русня нарешті починає відчувати на собі війну. Наприклад, як це тікати зі свого дому стрімголов, під страхом смерті. Це був для них найстрашніший день після 24 лютого. А новини про звільнення Азовців їх остаточно виї*али і висушили.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор