10 хороших новин 17.09.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія навісила лаптям смачних 3,14здюлин у районах населених пунктів Бахмут, Зайцеве, Первомайське, Миколаївка Друга та Новомихайлівка, бо вони дуже вже просили. А наші козаченьки ж отзивчиві 😆 .
З неба лаптям десять разів прилітало по скупченню їхньої вже неживої сили і вже поламаної техніки. Тепер чимало ЗРК вже ніколи і нічого по нас не відстріляють.

✔ Партизани підірвали колії у Мелітополі і у Верхньому Токмаку Першому, якими лапті користувалися для переправки палива і техніки з Криму.

✔ Наша постійна рубрика «новини контрнаступу на Херсонщині». У районі Нововознесенського група садомазохістів, під покровом ночі, висунулася у бік нашої располаги з планами наробити пакостей у тилу або отримати оберемок х*їв за комірець. Судячи з усього, обидва плани їх цілком влаштовували, бо діючи за планом №2 вони, розбігаючись, верещали як макаки, яким нарешті змили в клітці все гівно зі шлангу.
Ще одна ржачна новина – демілітаризація 180 лаптів на їхній базі у будівлі «Алкоресурс» у Херсоні. Як організувати базу лаптів, щоби потім роз’ї*еніти її з артилерії? 1. Назвати об’єкт з використанням «алко». 2. Чекати. Так от, бойові алкоголіки влаштували собі там базу, а наші козаченьки одним влучним ударом перетворили її на мангал. Звідти досі відкопують тушки двохсотих. Треба там буде після перемоги встановити пам’ятник Дарвіну 😆 .

✔ Загалом на Херсонщині лапті розуміють, що скоро треба буде зйо*увати і готують собі шляхи відступу. Втопили дев’ять вагонів в районі Каховської ГЕС для побудови переправи. Такі новини дуже радують, бо з’являється надія, що ці трупоїди не дуже воюватимуть за Херсон. Люди і так настраждалися в окупації, добре було би під час звільнення обійтися без обстрілів.

✔ У Криму партизани перетворили машини Кисельова на його дачі у Коктебелі на не дуже ядерний, але попіл. Спалили його «Ленд Ровер Фрілендер» та гольф-кар.
Тим часом у Фінляндії русні машини обливають червоною фарбою, дряпають і проколюють шини. Лапті, щоби вберегти свої корита, використовують підробні європейські номери, але за це їх вже штрафує місцева поліція 😂.

✔ Наша постійна рубрика «шо там у Бєлгороді». Ї*анати продовжують обстрілювати Харків, ракети продовжують повертатися в родную гавань і розриватися на Білгородщині. Сьогодні з 7 запущених у наш бік ракет до Харківщини долетіли лише 4.

✔ Українські науковці вивели новий сорт технічних конопель «Софія», який стане у нагоді нашій армії. Тихо, не ржіть, з цих конопель, виявляється, можна виробляти порох, який не має аналогів у світі, використовувати у виробництві канатів і парашутів. Конопляні волокна не поступаються кевлару, та вони ще й легші. Ну й одяг з конопель, як ви, мабуть, вже знаєте, дуже комфортний у вжитку та міцний.

✔ Нацгвардійці повідомляють, що звільнили село Діброва на Донеччині. Це поряд із Лиманом.

✔ У Мелітополі винесли у повітря базу лаптів у Радіонівському заказнику. На світанку, без оголошення війни 😈.

✔ Раніше русню не хотіли бачити в ЄС, а тепер вони заї*али ще й Азію. Їх улюблений Тайвань не продовжив російський туристичний безвіз.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор