10 хороших новин 13.09.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки лаптів-мазохістів у районах населених пунктів Зайцеве, Одрадівка, Бахмут, Бахмутське, Весела Долина, Авдіївка, Безіменне та Новогригорівка. Крилаті козаченьки завдали два удари по позиціях зверху, ракетники від себе досипали там, де не встигла авіація.

✔ Наша постійна рубрика «контрнаступ на Херсонщині». Не тільки на Харківщині відбуваються дивні дива. Лапті з’ї*алися зі свого форпосту під Херсоном (Киселівка) і відійшли назад у бік річки Дніпро. Як видно на супутникових знімках, всі лаптєвози крім чотирьох звалили з позицій. Складається враження, що лапті починають розуміти – від Херсону їм скоро дістанеться тільки хер.
Тим часом непереможна українська армія прорвала лінію оборони у районі селища Давидів Брід і перейшла річку Інгулець. Принаймні є таке відео.

✔ У Мелітополь, щоби вони там сильно не скучали без контрнаступу, завітала бавовна. За даними Федорова, щось гучно і красиво розйо*ується в районі аеропорту, де у лаптів база. Після трьох вибухів у Мелітополі, Енергодарі, Приморську, Приазов’ї та Дніпрорудному зник російський мобільний зв’язок.

✔ Була у лаптів така собі перша гвардійська лаптєнога танкова армія, призначена для війни з НАТО і захисту Москви. Але непереможна українська армія не знала, наскільки це потужні тактикульні лапті, тому виї*ала і висушила їх як звичайних чмонь. Решту цих страдальців поспішно вивели з Харківської області. «Ймовірно, Росії знадобляться роки, щоб відновити цей потенціал», – повідомляє розвідка Великої Британії.

✔ Судячи з того, як русня активізувалася у Криму, і які звідти приходять новини, вони вже розуміють, що кримчани стрепенулися і чекають на звільнення, а крисіяни – на можливість з’ї*ати куди завгодно. Я вже неодноразово писала, що владна верхівка давно вивезла сім’ї, а пересічні крисіянці намагаються хоч за щось продати свою нелегальну нерухомість. У пабліках обурюються, що, мовляв, як це мобілізація, що це значить – помирати за росію. У тих же пабліках роспропаганда робко натякає, що укропи – звірі і, коли звільняють територію, влаштовують різню абізян. Кримських абізян захищатися це ніх*я не мотивує. Вони хотіли велику пенсію, ковбасу по 2.20 і не вчити українську, а не вотетовотвашевсьо.
Тому «отєчєство» взяло і закрило виїзд із Криму усім, кого можна мобілізувати,😂 і забирає їхніх синачєк. Ходять чутки, що курсанти Нахімки цього року випустяться достроково і одразу у м’ясорубку. Гардемарини, блть. «По волє рока так случілось» 😂.

✔ Під Брянськом, неподалік українського кордону, партизани підірвали дві опори ліній електропередач. Поряд із пошкодженими конструкціями силовиками було виявлено підривник сповільненої дії.

✔ На Луганщині лапті розбігаються, не очікуючи контрнаступу. Втекли зі Старобільська, Сватового і Кремінної, при тому що непереможна українська армія туди ще навіть не заходила. Щоправда у Сватове потім повернулися, мабуть, кілька унітазів забули.

✔ А з цієї новини я кричу качечкою. Русня спочатку завезла на окуповану територію Харківщини вчителів, щоби викладали нашим дітям все по-росіянську. А коли зйо*увалися, то кинули цих інтердевачєк з мєлкамі напризволяще, ще й списки їхні в адміністраціях залишили.
Позарилися курви на південний клімат і крадене житло. Ну то тепер отримають казьоноє. І треба ще якусь колонію поближче до Закарпаття, щоби не думали, що українська мова – то просто трошки неправильна російська 😊.

✔ У Маріуполі партизани підірвали патруль, як результат – троє лаптів відправилися на больнічку. Символічно, що патруль підірвався, саме намагаючись стерти «Ї» (новий символ українського спротиву) і спіймати художників.

✔ Латвія, Литва, Естонія, Польща, Чехія, Словаччина, Данія, Бельгія та Нідерланди перестали приймати в русні документи на туристичні візи. Мрію про день, коли для громадян цієї людожерської країни закриється весь світ. І цей день наступить. Колись здавалося неможливим те, що їх взагалі кудись не пускатимуть. А тепер гидують як чумними і терплять хіба що заради бабла. Як же жалюгідно відчувати це і все одно їздити.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор