Порошенко з волонтерами урочисто відправили на фронт бронемашини та іншу техніку (фото, відео)

Петро Порошенко

Ми круті! Ми це зробили! Сьогодні зміг потиснути руку кожному, хто донатив на ці 11 бронемашин.

Одинадцять наших SHIELD пішли далі на фронт до десантно-штурмових військ. А з ними – дрони, пікапи і ще багато специфічних «смаколиків».

Зараз кожен із нас має зробити все можливе, щоб контрнаступ відбувся і був ефективним. Тому ми передаємо бронетранспортери, ми уклали контракт на броньовані гусеничні машини. 350 дронів, які вже встигли назвати «шаленими бджілками», ми також доставляємо до підрозділів. І не тільки ці дрони, але й готуємо дрони Poseidon. Дрони – це очі нашої артилерії. Вона, озброєна натівськими гаубицями, натівськими Хаймарсами, одразу ж знищує ворога, так як це було в Саках, в Криму, коли несподівано для загарбників з неба прилетів вогняний смерч. І російські літаки, російські боєприпаси були знищені, і колона втікачів з українського Криму склала довжелезні кілометри. Росіяни не будуть відчувати себе безпечно на окупованій землі, аж допоки ми з вами цю землю не звільнимо.

А у нас попереду нові мільйонні контракти. Нам потрібно закупити ще 200 вантажівок, десяток Poseidon, БМП, які також підуть в десантні бригади. І все заради того, щоби почути таке солодке для українського вуха слово – контрнаступ.

Вдячний команді «Я куплю ЗСУ броньовик», вдячний ГО Справа Громад, Фонду Порошенка, кожному, хто робить все можливе для нашої перемоги.

Віримо в ЗСУ, донатимо на армію і передаємо привіт у наші Крим і Херсон. Чекайте на нову «бавовну».

* * *

По-перше, це — гарно. По-друге, це — зручно. 🙂

Протестували разом з донаторами наші новенькі Shield.

Сьогодні тут зібралися небайдужі люди з усіх куточків України. Їх всіх об’єднує одне — вони свято вірять в українську Армію і в нашу Перемогу.

Зарядився від них енергією на багато тижнів вперед. Часточку — разом з броньовиками — скоро передам нашим десантникам на Сході.

Хлопці, чекайте, ролс-ройси від бронетехніки вже на підході!


Віталій Гайдукевич

Сьогодні частина покупців броньовика познайомилися із броньовиком. Зібрати усіх донаторів можливості не було – ВАС дуже багато, ВИ розкидані по всій країні і за її межами. Але більше сотні Людей В Чорних Футболках змогли вирватися ранком посеред тижня…

Знаєте, чим пахнуть ранкові деснянські луки? Мммм… А коли на них зустрічаються люди, які причетні до великого волонтерського проекту? Тут оптимізм просто в повітрі – ми можемо.

А бачили б ви очі дітей, які вишкреблися в той Шилд і не погоджувалися виходити, допоки їх не прокатають… Прокатали. Тепер героємобілі для супергероїв вирушили на війну.

А нам за ці машини потрібно ще виплатити кредит. Так, ми віддали десанту те, що потрібно в бою, і продовжуємо збирати гроші НА ЦІ БРОНЬОВИКИ. Подужаємо?


Ірина Геращенко

Ці навіжені люди зробили неймовірне! Вони купили 11 крутих бронемашин для десантно-штурмових військ.

Одинадцять SHIELD вже пішли на фронт. Це машини для наступу і їх там дуже чекають.

Сьогодні Петро Порошенко Марина Порошенко і Європейська Солідарність змогли особисто потиснути руку чудовим українцям, які донатили ГО Справа Громад. Фонд Порошенків подвоїв зібрану суму.

Це ПЕРШИЙ приклад, коли недержавна організація отримала контракт від зарубіжних партнерів на закупівлю військової техніки, бронемашин, оснащених за найвищими стандартами. Це означає високу довіру до нашої команди іноземних партнерів, стовідсоткову впевненість у прозорості використання коштів, й що техніку буде застосовано за призначенням і ефективно.

В цілому за ці 5 місяців наша команда закупила допомоги на суму, співставну з однією з країн НАТО! Адже тільки в ці дні ЗСУ будуть передані 350 новеньких дронів, пікапи і інша техніка. В процесі – закупівля і передача 200 вантажівок, бронетранспортери. Також Порошенко уклав контракт на броньовані гусеничні машини.

Наша мета – максимальна допомога Армії. Збереження життів наших воїнів.

Сьогодні був зліт дуже класних людей. Фірмову футболку має право одягти тільки той, хто таки купив машину ЗСУ. 🙂

Пишаюся тим, що вся фракція «ЄС» в ВР і наші фракції в місцевих радах регулярно роблять донати на Армію. Наші партійці воюють і волонтерять, і я дійсно не знаю іншої такої ідеологічної і відданої Україні партійної структури.

Безумовно, нам довіряють свої донати не лише члени партії. Бо українці бачать прозорість і ефективність використання кожної гривні, яка перерахована Справі Громад. Ми безмежно дякуємо кожному благодійнику. Ви неймовірно круті! Кожен із вас купив машину ЗСУ!

Р. S. Про це не розкажуть в цензурованому міністерством цензури марафоні і на каналі Рада. Але ж це не про Порошенка і ЄС, вірніше, не лише про нас. А про ЗСУ і простих українців, які продовжують підтримувати Армію.

Тому прошу всіх лайкати і перепощувати. 🙂
Це дуже і дуже стимулює і далі «піаритися», допомагаючи нашій найкращій в світі Армії.


Вікторія Сюмар

Сьогодні був збір порохоботів. 😎

Ми зібрали всіх тих, хто разом з Петро Порошенко купили для ЗСУ броньовики.

Так, це саме MSL Shilds, які стали першим і унікальним нашим проектом, коли за гроші благодійників і волонтерів була закуплена нова бронетехніка натівського зразка.

І знаєте… Щастя бути причетним до таких проектів. Бо Shilds – це щити. І нехай ця броня буде справжнім щитом нашим воїнам, кожному з яких ми бажаємо – повертайтесь живими!

Броньовики і ще частина пікапів та частина вантажівок (в тому числі з кранами) сьогодні рушили на Схід.

Навіть не знаю, що тепер зніматимуть гівнюки в Польщі, які розказували «як порох там машини ховає». Їх задача – все знецінювати, а наша – своє робити!

Починаємо два нових крутезних проекти, про які дуже скоро розкажу тут. Прям дух захоплює, наскільки круті і унікальні речі ми зараз знайшли і вже плануємо купити для ЗСУ. 😉

А сьогодні просто фото і просто прекрасні українці, які разом можуть ВСЕ! 😍🇺🇦


Олексій Петров

Я совсем запутался. Ну вот честно. Смотрю на фото, и что я должен понять? Пётр Порошенко собрал людей и отвёз их в Польшу, чтобы показать им тот самый секретный лес, в котором он спрятал броневики? Ну ведь серьёзные, всезнающие люди загадочно сдвинув брови, говорили именно об этом (и говорят, кстати). Бегают по стенам и потолкам. Видео снимают. Посты пишут. Доказывают, брызжа слюной… «Польша. Лес. Спрятал. Москвашвея. Ещё парочку. Липецкая фабрика. Подарил, потом забрал. Абырвалг»…

(Кстати! Уже можно делать репост).

Или на фото всё же Украина? Немалое количество техники, бронеавтомобили и грузовики. Та самая техника, на которую всем миром собирали донаты. Половину оплатил Фонд Петра Порошенко, а вторая часть огромной суммы – это ваши добровольные пожертвования, друзья. Та самая техника, которую скоро (может, даже завтра) Фонд Петра Порошенко и ГО Справа Громад передадут в войска!

Если так (ну фотографии же не врут), тогда кто-то радостно наелся информационных какашек и окружающих накормил. Хотя… Впервые, что ли? 😆

Ладно… Як то кажуть, нам своє робити. У нашого війська ще дууууууууже багато різних потреб.

* * *

Сегодня позвонил боевой побратим. Формирует новое подразделение. Боевой опыт есть. Мотивированный личный состав есть. Чего не умеют, тому научат. Желания воевать за Украину полные карманы. И даже половина рюкзака. Всё, вроде, хорошо. Кроме одной проблемы. Большой! Огромной проблемы!.. ТРАНСПОРТ!

«Олексій, друже! Виручай! А може Фонд Петра Олексійовича нам придбати вантажівки? Пох які. КамАЗи, Урали, МАЗи, МАНы, КрАЗи, х*язи… Головне, щоб їздили по полях та бездоріжжю».

Я аж закашлялся, услышав размер просьбы, скажем так. Пару десятков единиц техники. Хотя… Чему удивляться? Сейчас любая бригада (пехотная уж точно) не то что жменю орденов выпишет и одновременно усыновит (удочерит, уматерит) за десяток грузовиков, а и памятник поставит на каждом опорном пункте.

И если военные бросаются за помощью к волонтёрам, то, видать, им уже намекнули, что, мол, война. Запросов много. Вы не одни. На всех не хватает, и такое всякое…

«Друже! Я навіть не знаю, що тобі відповісти… Ми ще за бронеавтомобілі не розрахувались. А вже стоїть кілометрова черга за іншої технікою і не тільки». Ответил, и такое ощущение на душе появилось, словно предал побратима.

И как тут, б*дь (и ещё много плохих слов), не вернуться мыслями в прошлое. Осенью 2020 года, за полтора ГОДА до полномасштабной войны, мы с Александром Погребиским очутились на заводе «КрАЗ». Посмотрели на тамошние образцы техники, поцокали языками, послушали руководство завода (что, мол, заказов – ноль) и позже написали посты. Каждый поделился впечатлениями и мыслями. Что тут началось? Как по щелчку пальцев прискакали досвідчені фахівці, которые мгновенно вывалили тонну информации: машины – говно… двигатели – говно… коробки передач – говно… руль – говно… фары – говно… в общем, всё – говно. Для армии они не подходят. Нужно что-то другое! О, «Татры», например. Ну или ещё что-то! (Кричу в пространство: «Таааатрыыыыыыы… Ааааууууу… Вы где?» Тишина. Лишь в ответ возмущено загавкала собака на соседней улице).

Кстати! И пикапы «Богдан» тогда тоже имели соответствующий шлейф «славы». Двигатель – говно. Коробка – говно! В общем, всё не то! (Кстати, корчи, кое-как оживленные волонтерами, сейчас норм? Те, що треба? Ну, зрозуміло. Головне ж, не ті «Богдани). Вибачайте, якщо когось образив, бо дуже злий!

В очередной раз ловлю себя на мысли, что кто-то СОЗНАТЕЛЬНО на протяжении последних лет разрушал малейшие намёки на усиление боеспособности ВСУ. Вроде, не отказывают, но… «Стоит подождать более другой техники. Вот новые контракты. Вот идут переговоры. Вот сейчас. Вот почти». А часики знай, что время отсчитывали… Тик-так, тик-так! И вот наступил момент… Боюсь даже вспоминать, сколько бесценного времени было тупо про*бано. И сколькими теперь жизнями своих граждан Украина заплатит за пресловутое… про*бали!

Эххххх… Сейчас бы сотню х*ровых «КрАЗов». А лучше пять сотен, да? И х*ровых «Богданов» столько же. А ещё с десяток дивизионов х*ровых, конечно же, (а каких ещё?!) САУ «Богдана», ну и так далее… Но увы! Волшебные палочки остались в сказках. А у нашей страны есть только волонтёры, которые сейчас пытаются как-то исправить ошибки про*банных наглухо трёх минувших лет…

* * *

Допомогти армії просто:

Донат-платформа з сувенірами.

По Україні

ТІЛЬКИ ДЛЯ ПРИВАТ 24
5169 3305 2068 6400

Для ІНШИХ банків:
5375 4115 0177 8331
Або за посиланням.

Або переказ на рахунок:
Найменування отримувача: ГО СОЛIДАРНА СПРАВА ГРОМАД
IBAN рахунок: UA193052990000026002016226051
Код ЄДРПОУ/ІПН: 42992954
Призначення платежу: благодійна безповоротна допомога на користь ГО

PayPal

Переказ на: wingman2006@mac.com
Тип переказу: Family/Friends

Western Union / MoneyGram

Переказ на: ANTONINA BUZILO

SWIFT перекази

Account owner: Solidarna Sprava Hromad
PLN – IBAN: PL48 1020 1068 0000 1802 0383 6525
CAD – IBAN: PL53 1020 1068 0000 1602 0383 6533
EUR – IBAN: PL58 1020 1068 0000 1402 0383 6541
USD – IBAN: PL64 1020 1068 0000 1902 0383 6673
Bank SWIFT Code: BPKOPLPW
Name of the Bank: Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski Spółka Akcyjna
Bank’s address: ul. Puławska 15, 02-515 Warsaw
Bank’s country: Poland