Навіщо відбулася повна зачистка інформаційного поля (відео)

Ірина Геращенко

Під час засідання ВР Петро Порошенко запропонував план спільної боротьби з голодом, який Росія планує використати як тиск проти всього світу в гібридній війні. Він виклав ініціативи для переговорів з нашими міжнародними партнерами, як протидіяти Кремлю, зокрема, активізувати вимоги повного блокування російського торгового флоту, якщо не будуть розблоковані наші порти і продовжиться експропріація та незаконний продаж краденого українського зерна.

Але про це не було жодного слова в так званому марафоні єдності.

Як жодного разу не було там і про героїзм генерала Дмитра Марченка, який захищав Миколаїв. До речі, кримінальна справа проти Марченка і досі не закрита, а 16 тисяч «заарештованих» броників згнило на складі. Не дивуйтеся потім, чому в нас в лютому-квітні був дефіцит амуніції, й волонтери, як в 14-му, тягли її з усього світу.

Немає в марафоні і слова про генерала Павловського, проти якого і досі не закрита кримінальна справа. А сам він захищає Україну на підписці про особисті зобов’язання.

А Тетяна Чорновол, на рахунку якої кілька збитих ворожих БТРів, отримала повістку в суд за «підпал офісу Партії Регіонів».

Сьогодні стало особливо очевидно, навіщо відбулася повна зачистка інформаційного поля.

В кращих традиціях батька темників, якого на марафоні єдності весь день крутять. Війна ж закінчилась, можна взятися за політичні інтриги.

Дуже вчасно, враховуючи важку дискусію серед країн ЄС про статус кандидата на членство України, страшні бої на Донбасі, окуповані 6 регіонів України, щоденні втрати серед військових і цивільного населення, продовження не лише воєнної агресії, але й інформаційної гібридної війни РФ проти України.

Скабєєвим, російським і місцевим українським, є про що сьогодні говорити.

Що робитиме наша команда? Працюватиме.
Назовні, закликаючи світ посилити санкції проти РФ, надати Україні більше зброї і техніки.
Всередині країни – в лавах ЗСУ, тероборони, волонтерами, серед яких чимало представників Європейської Солідарності.

Не ми порушили єдність. Ми точно не будемо підігрувати розколу. Бо якщо це сценарій відволікти увагу суспільства від важких подій, то це дуже недолуго написаний сценарій. Дуже.

Автор