«Віра у власні сили є початком успіху людини, громади, країни» – Марина Порошенко

Марина Порошенко

Фестиваль творчості дітей та молоді “Повіримо у себе” уже 30 років об’єднує обдаровану молодь з інвалідністю. Брати участь у такому заході для мене особисто дуже важливо. Багато років я опікуюся темою впровадження інклюзивної освіти та безбар’єрного простору у нашій країні. А сьогодні ще й отримала почесне звання амбасадору фестивалю.

Важливою його складовою є благодійний аукціон, який проводиться уже кілька років поспіль. Сьогодні я придбала роботу 11-річного Арсенія Мостицького «Повір у себе!», яка займе почесне місце у моєму музеї дитячої творчості.

Відчуваю велику радість і натхнення після таких заходів, бо вони не лише показують, якою талановитою є наша нація, а й допомагають формувати неупереджене і толерантне суспільство, наближають нашу країну до однієї з основних європейських цінностей – створення рівних умов для всіх.

Наше спільне завдання – створити умови для розвитку, передбачити рівні можливості та вселити віру у власні сили кожній дитині, яка зростає та виховується в нашій країні. Тому що віра у власні сили є початком успіху людини, громади, країни.

Сьогодні понад 150 фіналістів фестивалю отримали свої заслужені нагороди. І я щиро бажаю кожному з вас, щоб ця перемога стала початком вашого великого життєвого успіху!

Автор