Ми продовжуємо допомагати Армії

Гліб Бабіч

Потужний обстріл Авдіївки нагадав усім, що війна не збирається зменшувати оберти. Ворог нахабніє і весело плює на всі «режими припинення вогню». Вони не збираються «просто перестати стріляти». Вони згодні, щоб це зробили ми за “доктриною” влади.

У нас немає часу чекати, поки у когось нагорі настане прозріння. Тому ми продовжуємо допомагати Армії та встановлювати систему спостереження і оптичної розвідки «Вій». Якраз в районі Авдіївки. Нещодавно ми передали туди перший батальйонний комплект. І зараз комплектуємо наступний.

До речі, він не тільки надає всі переваги оптичної розвідки і багаторазово знижує ризик спостереження. З його допомогою значно легше зафіксувати початок обстрілу, прискорити визначення зони його джерела і «погасити» це джерело.

Бригади реагують своїми силами. Але ми сподіваємося, що вже найближчим часом нове командування Армії та ООС перегляне «мирну» доктрину і не тільки віддасть наказ (не дозвіл) бригадам реагувати моментально і адекватно всім, що є в наявності, але й підключить серйозніші сили і засоби, що знаходяться в розпорядженні командування.

На цьому тижні ми закриємо питання модернізації встановленої нами системи в зоні відповідальності 10-ї ОГШБр. Додамо туди дві потужні точки спостереження з усім обладнанням і кілометрами кабелю, щоб перекрити зону вже на 102%.

А вже з наступного тижня продовжимо перекривати зону, що примикає до Авдіївки та ДАП. А далі вже опрацьовується проект для наступної протяжної зони лінії зіткнення.

Нам не можна зупинятися. Ворог нарощує активність. І наше з вами завдання – максимально знизити можливість втрат з нашого боку. А ефективність в цьому системи спостереження й розвідки «Вій» вже переконливо доведена на практиці.

І це було б неможливим без вашої підтримки.
Дякуємо вам всім, і низький уклін.
Продовжуємо робити справу.

ТІЛЬКИ ДЛЯ ПРИВАТ 24
5169 3305 2068 6400 (Антоніна Бузіло)

Для ІНШИХ банків:
5375 4115 0177 8331 (Антоніна Бузіло)

Або за реквізитами:
IBAN рахунок UA193052990000026002016226051
код ЄДРПОУ/ІПН 42992954
Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
Найменування отримувача: ГО СОЛIДАРНА СПРАВА ГРОМАД ГО
Призначення платежу: благодійна безповоротна допомога на користь ГО від ПІБ

Дякуємо за впертість, підтримку і поширення.

 

Автор