Мільйони дізнаються, що ви – зрадник, Володимире Олександровичу

Демократична Сокира

Півтора тижні тому президент проявив мужність і зізнався в державній зраді. Хоча ні, це була не мужність. Це була дурість. Зеленський зізнався у зриві спецоперації із затримання «вагнерівців» не тому, що мужній, наче герой епосу, а тому що тупий, неначе герой дитячої казки. Президент переконаний, що йому нічого за це не буде, що він може говорити і робити, що завгодно. Бо він президент.

Ми так не вважаємо. Вчора Демократична Сокира із союзниками подала заяву в Державне бюро розслідувань за статтею 111 ККУ про державну зраду, вчинену Володимиром Зеленським. Нашу заяву прийняли та зареєстрували. На руки ми отримали копії всіх документів. Це означає, що процес пішов.

Зеленський намагається «заглушити» історію із «вагнерівцями», але виходить щось не дуже. Нас знімали десятки телеканалів, у т.ч. такий близький до президента 1+1. Сьогодні про нашу акцію напишуть ще зо два десятки загальнонаціональних сайтів та незліченна кількість регіональних.

Мільйони дізнаються, що ви – зрадник, Володимире Олександровичу. Ми про це подбаємо. І подбаємо про те, щоб ви сіли.

Так, президент має імунітет. Але ми не будемо чекати кінця його терміну. Ми хочемо, щоб ймовірний злочин Зеленського розслідували. Щоб знайшли всіх винних та ідеологів державної зради. Ми хочемо, щоб у ту секунду, коли Зеленський перестане бути президентом, його чекала не державна дача, а холодна камера.

А тут ви завжди можете проспонсорувати нас та нашу боротьбу з поганцями.

Автор