Камасутра плазунів і земноводних – найцікавіше шоу 2021 року

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Оце так кіно! Нардеп Дубінський, в якого мама любить швидкість, заявив, що організатором зливу “плівок” з розмовою нібито Байдена і Порошенка перед президентськими виборами США був… па-бам!.. Офіс президента України.

Конкретно, за словами Дубінського, голова фракції Давід Арахамія безпосередньо вимагав у нього взяти участь в прес-конференції, де Деркач оприлюднив “записи”, і брати участь в слідчій комісії щодо “плівок”.

Заява серйозна. Звісно, Дубінський – тип ще той, ця його заява може виявитися черговим “братом Порошенка”. А може, не виявитися. Дубінський, мінімум, в одному сказав правду – слідчу комісію в ВР збирав таки справді Арахамія, це не складно перевірити.

Очевидно, Мін’юст США обов’язково зацікавиться заявою Дубінського. Серед іншого тому, що, за одною з версій, матеріал, з якого склеїли “записи”, Москва могла отримати як раз із Офісу президента України. А враховуючи те, що Дубінський, Деркач та Онищенко по цій справі уже ходять під санкціями США, Арахамії цілком час обживати якийсь острів. Не на Мальдівах.

Разом з Арахамією нервувати час тому, хто в ОПУ давав йому вказівки. Тобто керівникам ОПУ.

Як говорилося на тих “записах”, обіймаємо, тиснемо руку.


Гліб Бабіч

Вся стрічка в Дубінському. Ну сказав хлопець те, що і так всі знали. А ви накинулися, злі таки…

Подумаєш, найвпливовіший політик всесвіту вирішив “побути великим” і пограти в “велику політику”. Прямо тим самим, чим грав на роялі. Правда, виявилося, що “те саме” він засунув у м’ясорубку, яку тепер, не поспішаючи і з задоволенням, почне закручувати той самий “світовий політикум”. Так прийнято. Особливо коли одночасно порушуєш закони своєї та чужої країни одним махом.

Ось тільки м’ясорубки тепер вже дві. Одна велика і міжнародна – на рояльному органі. А друга бовтається трохи нижче, і її вже почала закручувати одна засмучена бородата бабуся. Яка дурного онука в президенти відправила. А він тепер зі страху робить бабусі “козу”, щоб не піти головним паровозом за всіма бабусиними справами.

Ось і Дубінський не хоче “йти паровозом (тим більше, бабуся схвалює). І включає Павлика Морозова, бадьоро здаючи своїх вчорашніх “зелених братів” і особисто сонцеликого Зе.

І бабусі теж не хочеться “тягнути строк” самій. Тому що їй з її “букетом паспортів” запросто може світити близький контакт з добрими американськими федералами. І затишна ґратчаста вілла. Десь років на триста за сукупністю. Тому коронований з нагоди онучок повинен крутитися вужем на сковорідці. Тому що м’ясорубок на яйцях висить аж дві. Змагання у них.

Та ось біда. Уповільнення однієї автоматично прискорює іншу. І варіант тут один. Рано чи пізно він одночасно залишиться без інструменту для гри на роялі (прощавай, повернення на сцену) і маленьких боягузливих кульок, що бовтаються нижче.

Але це й добре. Коли прийде час співати тенором в суді та здавати всіх від бабусі до друзів по забавкам з бюджетом і інтересами країни, це буде принаймні красиво.

А поки нам доведеться напружитися і з’їсти досить попкорну. Це вже не любов жаби з гадюкою. Це починається дивовижний забіг “здай партнера першим”.

Як пророчо говорив Володимир Олександрович в інтерв’ю про “плівки Порошенко-Байдена”:

“Їх чекає багато пригод і багато вироків!”.

Тільки він трошки помилявся, кого це – “їх”. Тепер він це відчує. Через м’ясорубку.

А мене ось цікавість роздирає. Тут недавно Байдена запитали, чи вважає він путіна вбивцею. І той дав просту відповідь – “так”. Тому що Джо – чесний хлопець. І мені от цікаво, коли йому злі журналісти зададуть питання, чи вважає він нашу Бубочку долбодятлом, він точно просто відповість “так”? Або таки назве його довбо*обом?


Mason Lemberg

Дубінський своїми свідченнями про те, що офіс Зеленського брав безпосередню участь і був ініціатором фальсифікації під назвою “плівки Деркача”, поставив Зеленського в непросту ситуацію.

Хоча для всіх, в кого є голова на плечах і вона не тільки для того щоб їсти, причетність Зеленського і його офісу була очевидною.

Варто згадати лише декілька фактів: гучні заяви самого Зеленського на прес-конференції, заяви Разумкова, заяви депутатів СН, ініціація створення ТСК, спеціальні ефіри, присвячені цій темі в передачі “Право на собачий рот Натахи”, відкриття вночі кримінального провадження проти Порошенка особисто опікункою “Ока Государєвого”, відсутність кримінального провадження проти Деркача навіть після санкцій США та інші факти.

Все це та інші речі є однозначними свідченнями участі Зеленського і його людей в фальсифікації розмови президентів США і України. Дубінський лише розкрив невідомі нюанси.

Але я хотів би зараз поговорити про інший бік медалі. Бо проблеми Зеленського мене не хвилюють, навіть навпаки.

Я б хотів поговорити про тих усіх добрих людей, які носилися з “Цілую. Обнімаю” (чи якось так).

От сьогодні Дубінський своїми свідченнями офіційно зробив вас нацюцюрниками. Використаними. І не має значення, чи повелись ви черговий раз на цю хуцпу через те, що вам заплатили десяток рублів, чи ви – просто тупа особа, відсьогодні ви офіційно “Нацюцюрник”. Може, ви і хотіли показати, що ви – патріот, що ви – великий борець, але відсьогодні маєте повне право набити собі відповідну татуху на лобі та “боротись” далі разом з агентами ФСБ.


Віталій Гайдукевич

… Ах, так це Зеленський вимагав заганяти Пороха “плівками Деркача”? От шо санкції животворящі роблять. Уявіть собі , що виповзе назовні, коли Вашингтонський Обком вимагатиме видачі злочинця Коломойського?

Можливо, головний фінансист операції “Голобородько” розповість, як і коли він вирішив зробити хід коміком? Можливо, раптом випливуть подробиці зустрічей в Омані, та що саме обіцяв Володька Москві?

І тут же не варто забувати Гео Лероса, який також має свій “зуб” на Зеленського. Сьогоднішні його “плівки” вже чули? Цікаво, коли “раптом” почнуть говорити ті, хто продавав гумористам наркоту. Уявіть, які “розтяжки” і “шпагати” чекають на Сонцесяйного в найближчому майбутньому… Невже він буде робити хід Бакановим у відповідь? Невже саме тут стануть при нагоді таланти Льовочкіна?

Камасутра плазунів і земноводних – найцікавіше шоу 21 року.

Цікаво, як на все це дивиться дідо Джо, які в нього висновки і дії внаслідок…