Пункт неповернення пройдений

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Знаєте, а вже можна сказати вголос. Перелом стався. У протистоянні з ватно-зеленими «Європейська солідарність» вийшла на той рівень, коли пункт неповернення вже категорично пройдений. Назад повороту не буде.

Тобто, звісно, я розумію, що зараз в коменти набіжить батальйон «Нитик» і почне натхненно намотувати шмарклі на кулак та розводити нюні через те, що «вони зараз оберуть Медведчука-а-а-а-а!», «вони проголосують за Шарія-я-я-я!» та «їх не переро-о-о-о-обиш!». Я навіть припускаю, що перелогінена ЗЕботва складає лише половину бату «Нитик», решта – це свої рідні брати-патріоти, які якщо у день три рази не пониють – день пропав, а вони втратять свою споконвічну українську сутність. Тим не менше.

Факт є факт. Перелом стався. Далі час твердо та упевнено працює на нас.

Згадайте, що ватно-зелена ботва нам розповідала весною 2019-го? Я нагадаю, вони просторікували про те, як 2/3 порохоботів перевзуються, а решта відправиться мести вулиці. Що Порошенко виїде за кордон, а його партія розсиплеться сама. І що? І як? Побачили ми масове перевзування? Ні.

Ми побачили, що за 2 роки у «ЄвроСолідарності» не виникло жодної тушки.
Ми побачили, як до ЄС приєдналися Маруся Звіробій та Юлія Кузьменко.
Ми бачимо, як «ЄвроСолідарність» проводить своїх депутатів у місцеві ради.
Бачимо, як кандидати від ЄС виграють вибори мера.
Ми побачили, як із фракції «ЄвроСолідарності» виставили депутата за порушення мовного закону – попри всі попередні заслуги, яких до речі, було немало. Позаяк або принцип, або ні.

«ЄвроСолідарність» вистояла. «ЄвроСолідарність» не розпалася. І зараз мені як аналітику, чиє захоплення – досліджувати і аналізувати, очевидно – «ЄвроСолідарність» повертається у владу. Це помітно з цілого сузір’я відзнак. Треба лише їх бачити і складати докупи.

Пункт неповернення пройдений – і саме тому рейтинги вже ставлять «ЄвроСолідарність» на перше місце.
Пункт неповернення пройдений – і тому влада вже не обіцяє посадити Порошенка, бо чудово розуміє, нічого не вийде. Вже колишній зелений генпрокурор Рябошапка заявляє, що доказів проти Порошенка нема. Про що це говорить? Про те що всі оці їхні «Порошенко обікрав» були звичайнісінькою брехнею. Вже очевидною.
Пункт неповернення пройдений – і тому зелені заходилися ударно відмазувати своїх Юрченка, Татарова, Єрмака. Бо вскриваються оборудки вже близького кола президента.
Пункт неповернення пройдений – і тому влада дійшла до того, що засилає козачків, аби вмовляти представників Заходу вплинути на їхніх журналістів, аби не дати вийти фільму Bellingcat про «вагнерівців».
Пункт неповернення пройдений – і тому зелені натхненно вводять санкції проти Шарія, Якименка та Захарченка, яких в Україні нема, натомість їм слабо впровадити санкції проти Коломойського і Портнова, які в Україні є.
Пункт неповернення пройдений – і тому ЗЕботва в висловлюваннях проти Порошенка все більше скочується до рівня сленгу дрімучої гопоти з запорізьких околиць. Довелося почути в дитинстві.
Пункт неповернення пройдений – і тому до відвертого грубіянства проти Порошенка і його команди опустилася прес-секретар президента Зеленського Юлія Мендель.
Пункт неповернення пройдений. Що б там не розповідала ЗЕботва, але кожен їхній крок тепер лише шкодитиме їм самим. Вони самі завели економіку країні в ситуацію, коли не збільшувати тарифи та ціни вони більше не зможуть, а там, дай, Боже, аби якомога довше протримався пузир ОДВП, і щоби нас не накрило ще й гіперінфляцією. Владі цього вже не виправити.

Пункт неповернення вже пройдений. Звісно, до перемоги ще неблизький шлях. Це чудово розуміють ті, хто вже готовий боротися і хто вже працює на перемогу.

А нитики? Толку з них?

Автор