Служба зовнішньої розвідки України створила на своєму сайті спеціальну «Дитячу сторінку»

На офіційному сайті Служби зовнішньої розвідки з’явився окремий розділ – “Дитяча сторінка”. Доступний він з кінця 2020 року за посиланням.

«Ми знаємо, що професія розвідника, яка овіяна ореолом таємничості, романтики, чогось незвіданого і прихованого за сімома печатками, є цікавою для тебе. Ти пізнаєш навколишній світ, обираєш із прочитаних книжок і переглянутих фільмів героїв, на яких хотів би бути схожим. Можливо, серед них є і розвідники.

А ти знаєш, як стають розвідниками, які особливі навички і риси характеру необхідні для роботи в розвідці, де і як готують майбутніх розвідників, яку перевірку й випробування має пройти кандидат, щоб невдовзі стати повноцінним членом розвідувального співтовариства нашої країни?

Ці та інші запитання часто ставлять твої ровесники у листах, які надходять на офіційний сайт Служби зовнішньої розвідки України. Таких запитань – серйозних, несподіваних, а іноді й наївних – упродовж останнього часу накопичилося чимало. Тому ми вирішили створити на сайті спеціальну «Дитячу сторінку». У ній – відповіді про все, що тебе цікавить. Ми намагатимемося зрозуміло й доступно розповідати про роботу в розвідці, розміщувати якісь завдання, ребуси, тести тощо. Це дасть змогу тобі перевірити свої здібності. А ще допоможе розвинути і вдосконалити якості, які у перспективі можуть знадобитися не лише для роботи в розвідці, а й під час опанування інших професій.

Отже, зосереджуйся і тренуй свою пам’ять, випробовуй кмітливість, посидючість, наполегливість, швидкість мислення та інші якості», – повідомила прес служба СЗР.

Джерело

 

Деякі матеріали Дитячої сторінки СЗР України, що можуть бути цікавими вам та вашим дітям:

09.02.2021. Що говорять «танцюючі чоловічки»?

Перші десять із вас, хто розгадає шифровку і надішле правильну відповідь на електронну пошту СЗРУ, будуть вписані в літопис «Дитячої сторінки».

08.02.2021. Історії про розвідників: Сторожа на Савур-могилі

За сигналом тривоги козаки зібрали військо, відбили напад супротивника, а на місці загибелі побратимів насипали шапками могилу, яку відтоді почали називати Савур-могилою…

28.12.2020. Перевір свої здібності

Знайди відмінності в малюнках всесвітньо відомого художника. Перед тобою – два малюнки. На перший погляд, вони зовсім однакові. Водночас між ними – 12 відмінностей. Будь уважним і знайди їх.

28.12.2020. Доступно про роботу в розвідці

Ви нас запитали – ми вам відповіли.

24.12.2020. Твоє перше знайомство з розвідкою

Шановний друже! Цю сторінку ми створили спеціально для тебе.

19.12.2020. Історії про розвідників: Через печенізький табір

Комонна рать печенігів щільно стояла навкруг Київ-града – сила-силенна гостроверхих веж. Ніхто досі не бачив такої кількості. Скільки зір сягав – одні вежі та кінські табуни. Вночі ця картина мала ще зловісніший вигляд: скрізь палали сотні багать, іржали коні, степовики смажили м’ясо, сміялися й співали диких пісень…