Дебілолокдаун

Антон Сененко

В історії про заборону купівлі мила і туалетного паперу страшно не те, що це був не жарт. І не те, що кабмін, врахувавши суспільний резонанс, обіцяв виправити недолуге обмеження. Страшно те, що в урядових структурах працюють настільки кончені дебіли, відірвані від реалій життя в Україні, що на жодному з етапів прийняття тих обмежень не знайшлося жодної людини, яка б сказала: ееее… альо!

Якщо за роки Незалежності якість управлінських рішень і була наче стара ряднина, то під вологими долоньками зеленського вона почала гнити і розповзатися, як пріла марля на смердючій гангрені.

Інколи все, що відбувається навколо, – реакція виключно на суспільний резонанс та соцрейтинги, нагадує прикладання електронапруги до мертвої жаби: вона смикається, але сенсу в цьому вже немає. І поки натовп «студентів» із захватом спостерігає за цими конвульсіями, найближчі друзі навіженого професора в препараторській методично розтягують по домівках все, що бачать.

Так, про логіку введення локдауну, якщо у нас офіційно все прекрасно, немає сенсу взагалі говорити.
Ви або не брешіть, або… не брешіть.
Брехня навколо. І цирк.
Чим не гасло нашого часу.

Майте гарний день.


Володимир Омелян

Тотальна заборона на торгівлю – це фейк, каже міністр охорони здоров’я.

Але дозволено продавати лише продукти, засоби особистої гігієни, «кішчаче» та «собачаче», і також «ми сьогодні включимо у відповідну постанову Уряду пункт про дозвіл торгівлею засобами побутової хімії».
І хоча парламент зобов’язав Уряд завчасно попереджати про обсяг і вимоги до карантинних обмежень – все змінюється в останню ніч.

За твердженням влади статистика захворюваності різко падає, але локдаун в Україні все одно буде.

Не забувайте, Президент Зеленський – це теж фейк: поки він знімає гундосики, його друзі методично грабують країну.

А Ви вже привітали Великого Будівничого Тимошенка, друга Зеленського, з новосіллям?


Виктор Кравец

Одобряю и всячески поддерживаю гениальное решение бубочек запретить торговлю непродовольственными товарами.

Впрочем, я бы на их месте пошел дальше. Например, ввел бы систему талонов на посещение супермаркетов и строгий контроль над их распределением.

Ведешь себя хорошо? Можешь сходить в ближайший “АТБ” раз в три дня, отовариться самым необходимым.

Посмел усомниться в гениальности введенных ограничений? Один раз в неделю. И раз в две недели, если не проникся. При этом отпуск товара должен быть строго нормирован, как в лучшей в мире просранной стране, – по одной, максимум, по две единицы в одни руки.

Так и победим. Причем не только коронавирус, но и внутренних врагов.

 

Ілюстрація © Shusaku Takaoka

Автор