Новорічне привітання п’ятого Президента України, лідера партії «Європейська Солідарність» Петра Порошенка (фото, відео)

Петро Порошенко

Кажуть, в темні часи краще видно світлих людей. Так сталося і у цей непростий двадцятий рік.
Ми шануємо подвижництво медиків, які самовіддано рятують життя українців.
Ми цінуємо подвиг наших воїнів, які боронять країну.
Ми бачимо відповідальність благодійників.
Ми в захваті від волонтерів, які роблять те, що повинна зробити влада.

Двадцятий рік добряче нас потріпав, але зробив кращими, сильнішими, мудрішими. Стільки мужності й добра… Стільки терпіння і безкорисливості… Стільки людяності і любові ми, українці, проявили цього року.

Тепер ми ще краще знаємо ціну простим радощам життя. Навіть у складних обставинах слід радіти кожному дню. Недаремно ж «Ода до радості» стала гімном об’єднаної Європи, куди й лежить наш магістральний шлях.

Буквально днями десь вичитав слушну думку: у наших українських колядках слово «радуйся» — одне з головних.
Бажаю колективного імунітету. Людям — від коронавірусу, що прийшов у двадцятому році. Країні — від вірусу популізму і непрофесійності, безтолковості та безвідповідальності, штами якого вразили державний організм роком раніше. Слава Богу, запас міцності ми заклали непоганий. Подужаємо всі випробування.

Все буде добре.
З Новим роком!

* * *

Подивіться на це прекрасне виконання юних фігуристів Мирослави Ткаченко, Андрія Капрана. Їх танець зачаровує. Саме вони стали героями нашого новорічного ролика, продемонструвавши високу майстерність.

А хто хоче так само впевнено триматися на ковзанах, як переможці міжнародних конкурсів Мирослава і Андрій, запрошую тренуватися на ковзанку Roshen Winter Village.

Гарного вам катання і веселих свят!