Погляньте на Білорусь і побачте різницю

Джон Сміт

Народ, а повідомте мені, як там білоруси? Скинули вже свого Януковича без такої трійки опозиції, яка ото у нас лише “жувала соплі”? Як у них там? Народ наче соплі не жував. І сотнями тисяч виходили.

А картопляний фюрер все сидить.

А причина в тому, що у диктатора є організація, а у протестувальників нема. Немає у білорусів Сотень Самооборони. Не знайшлося того, хто закликав їх створювати і створив. Якби були Сотні Самооборони з дерев’яними щитами, то з мусорами було б кому битися. Пес режиму одразу отримував би у зуби черенок від лопати, якби спробував хапати на вулиці людей. І якби стали у центрі Мінська під будівлею уряду напіввійськовим табором з барикадами, створили б для влади умови, коли влада змушена діяти, а ми зобов’язані лише тримати оборону. В якийсь момент у влади ресурсу не вистачає розігнати табір, і влада програє.

Фантастика? Ні. Саме так Майдан переміг в Україні. Опозиція закликала будувати барикади, Парубій організовував Сотні Самооборони, за що зараз отримав справу від зелені, Порошенко і інші фінансували господарські потреби, а політичні лідери ходили до Яника і вели з ним переговори, аби свита пахана постійно бачила, що пахан вимушений йти на поступки. І в якийсь момент свита пахана пахана злила.

Україні щастить на сильних політиків, здатних брати на себе відповідальність. Але українці не цінять цього. Українці повторюють тупі цитатки, підкинуті їм ворогами.

Погляньте на Білорусь, побачте різницю.

Автор