Коли ми будемо входити у Москву…

Дмитро Вовнянко

В день, коли українські танки входитимуть у Москву, російська преса повідомить, що українцям завдано втрат, порівняних з втратами групи армій Центр у 1941-му, що українців зупинено на меридіані Смоленська, що Москвою мандрують окремі групи туристів з одної зі слов’янських країн і їхня тропічна форма пояснюється недавнім перебуванням на сафарі (зброя – теж).

Також російські ЗМІ попередять водіїв на МКАДі про обережність через проходження бронетехніки, порадіють, що російські урядовці (всі зразу) виїхали з робочими питаннями на Урал, і поремствують, що в мешканців інших регіонів з’явилися проблеми зв’язку з Москвою і околицями.

Українська преса, старанно передрукувавши всі фантазії російських колег, із сумом додасть, що танкове охоплення Москви було виконано непрофесійно, що в ході наступу відмовила N-на кількість зброї, що колони піхоти було зрадно розтягнуті, що бійцям бракувало зубочисток і вологих серветок, що захоплення урядових будівель у Москві відбулося не так, як подобається борцунам, а смаження шашликів бійцями 25-ї і 95-ї на Красній площі – то не по-європейськи.

І взагалі, що то за перемога? На танках? З літаками? От якби з шаблею та на коні, як Сагайдачний у 1618 році – ото була б перемога, а так…

І коли окремі блогери будуть захоплено вигукувати: «Френди! Ми ж Москву взяли!!!» Звідусюди чутиметься невдоволене: «….бот! За …. продався!»

Автор