Хрущевку с розовыми тюльками на Отрадном снимали? (видео, документ)

Xenka Sequoia

Вся стрічка обговорює стіл в сімействі припездєнта.

Я трохи художнік, то я бачу там, що бачу майже на 90% фотографій середньо статистичної української сім’ї:

– достатньо охайно, чисто, хоч і тюль наче в будуарі Анжеліки і Короля (в кого немає тюлю на кухні, підніміть руку),
– класичний несмак, бо не дизайнер робив ремонт, а підбиралось все, коли доходили руки чи можливості (на фото чужих квартир, які я бачу, аналогічні речі, це не говорить, що люди, котрі там живуть, погані, вони лише напроч позбавлені розуміння гармонії речей),
– я бачу там типову совкову сім’ю, де для батька сенс життя пожерти, а мати затикає собою всі дірки та “красівицця”, як вміє, тобто з протилежним ефектом – як на багатьох фотографіях абсолютно нормальних людей, просто вони ніколи не цікавились навіть спробувати змінитись,
– я бачу жахливо накритий стіл із жахливого вигляду стравами, але так харчуються, так його серверуючи, купа
людей, 90, як не більше, відсотків з тих, хто може собі дозволити ті кур’ї ноги і той салат, який стоїть на дешевій чи то клейонці, чи то натякові на скатертину,
– я бачу “символ достатку” – золотий ланцюг, в палець, на шиї та футболка на мужикові, котра обтягує його не спортивні жіночні груди, коли його баба сидить в класичному вбранні з коміром. Але хіба багато родин, адекватних родин, здавалося б, намагаються поважати один одного, дотримуючись дрес-коду, хоча б у святкові моменти, і одягаючись в одному стилі та кольоровій гаммі?
– я бачу сина, який приїхав до батьків, після хвороби, і вони раді один одного бачити – мені здається, коли такі емоції в родині, родину можна назвати щасливою, вони теж хай не розумні, але люди, і мають на те право.

То фото – то більше 90% випадків в нашій країні.
І мене воно не торкає, вони мають право на той несмак в дизайні, ті обвітрені кури, той перемервлений салат, ту циганщину на шиї і тюль на вікні біля газової плити – вони мають на те право.

Але вони не мають права демонструвати то з офіційних сторінок як приклад для наслідування, як згоду, що так нормально, правильно, красиво, так має бути, як перші особи країни або їх найближчі родичі.

Це фото облетить увесь світ.
Син маргіналів керує 40 млн країною.
Сімейство маргіналів задає тон в інтер’єрі, поведінці за столом як зразок культури харчування, культури відпочинку, зовнішнього вигляду в святкові моменти тощо.

Імідж країни.
Хоча який там вже імідж…


Елена Подгорная

Вчера в каментах встречала удивление – неужели родители Зеленского реально так живут, так едят?

Сегодня с другом разговорилась на эту тему.
– Люди разные. Может родители не хотят менять свой образ жизни? Почему все думают, что в огромном дворце жить комфортнее, чем в привычной квартире? И что люди с деньгами сразу начинают любить лобстеров и устриц, а окорочка и оливье больше не едят?
– Ты, Алёна, как была блондинка Динь-Динь, так ей и осталась, – говорит мне друг. – Лет под сраку, жизнь насыщенная, но до сих пор веришь в сказки. Родители Зеленского живут в Киеве. Примерно 9 месяцев из 12-ти. Я не знаю, где там папа его работает, но живут они со мной по соседству. В одном доме, где я квартиру купил.
Знаю, что ты веришь исключительно бумажкам. Через пару часов принесу.

И принёс.

Действительно, у папона и маман Вавы есть квартира в центре города. 100 метров2, новострой, куплена хатка в 12-том году, зарегистрирована в 15-том. Не свежак.
Если они там живут, то квартира явно с отделкой. Скромных отделок в таких домах не делают. Значит, про жизнь простых людей на Кривбасе – лютый намеренный пиздеж.
Хрущ с розовыми тюльками на Отрадном снимали? Не думаю, что оно в Кривой Рог ездило. Со всем своим стадом.

Так что, виновата, друзья.
Нет там никакой простоты и ни грамма правды. Ни в чём. Даже в папона труханах. И хавка небось из Новуса для постановочного фото.
Единственное, что на фото искреннего – это выражение лица мамыРиммы.

ЗЫ. Нет, мне не стыдно писать про родителей Зеленского. Они все первые начали. Никаких рефлексий.

Если видео на Facebook забанят, то оно лежит у меня в телеграм.

Автор