Були тітушки, стали арестушки (фото, відео)

На замовлення Офісу президента напередодні річниці Майдану готуються провокації проти Порошенка – Володимир Ар’єв

 

На замовлення Офісу президента Зеленського у Києві організовуються провокації, спрямовані проти п’ятого Президента Петра Порошенка та партії «Європейська Солідарність». Про це повідомив народний депутат Володимир Ар’єв. Він із журналістами приїхав у місце збору так званих «пікетувальників» під транспортною розв’язкою на Либідській площі. Чоловіки спортивної статури відмовились пояснювати мету зібрання і заявили, нібито їдуть «на футбол». Побачивши журналістів, невідомі розбіглися у темряві.

За інформацією Володимира Ар’єва, планується провокація біля будинку п’ятого Президента Порошенка. Вранці також відбулося «пікетування» біля офісу партії «Європейська Солідарність», частина учасників якого не змогли навіть пояснити суть своїх вимог, відмовлялись від спілкування і ховали обличчя.

«Часи тітушок, коли Янукович надсилав на опозицію натренованих і проплачених людей, повернулися. Ви бачите групу людей, які зараз збираються за замовленням Офісу президента України, особисто Зеленського, який злякався того, що йому доводиться відповідати за все те, що він наробив, зокрема за розвал фінансів, за повний провал підготовки до другої хвилі коронавірусу. Він зараз намагається всі свої провали переключити на свого попередника Порошенка», – говорить народний депутат.

«Зараз люди збираються їхати за гроші Офісу президента і влаштовувати акцію, за нашою інформацією, під будинком п’ятого Президента Петра Порошенка. Все це напряму пов’язано з тою акцією, яка сьогодні була під будинком, де розташований Офіс «Європейської Солідарності», – зауважив Ар’єв.

«Сьогодні тітушками фактично паплюжиться річниця Революції Гідності. 7 років тому люди вийшли з протестом проти влади, а сьогодні Офіс президента збирає проплачених людей для того, щоб зганьбити річницю Революції Гідності», – зауважує депутат.

Володимир Ар’єв зазначив, що в Офісі Зеленського намагаються відволікти увагу від катастрофічних провалів влади і дедалі очевиднішої колаборації з проросійською п’ятою колоною.

«На тлі обшуків у Музеї Небесної Сотні, переслідування активістів Майдану, порушення за заявою Рената Кузьміна кримінальної справи проти лідерів Революції Гідності Офіс президента Зеленського намагається створити фейковий інформаційний привід і дискредитувати лідера опозиційної політичної сили», – переконаний Ар’єв.

«Ми вважаємо, що це є яскравим проявом слабкості влади. Тому що сильна влада бере на себе відповідальність. І вже, Володимире Олександровичу Зеленський, пора відповідати за півтора роки своєї діяльності, а не намагатися все спихнути на свого попередника. Півтора роки – це зараз уже всі ваші фейли. Тому що сьогодні ви розвалюєте і розкрадаєте армію, крадете мільярди гривень на програмі «Великого будівництва», – зауважив Ар’єв.

«Я вважаю, це ганьба», – наголошує Володимир Ар’єв.

Джерело


Володимир Ар’єв

На 7 річницю Революції Гідності довелося ганяти тітушек. Історія пішла по колу. Офіс президента найняв мутних тіпочків помітінговать. Всю цю банду потім повезли під будинок Порошенка, де вони збилися в купку і щось перелякано кричали.

Місце збору – під мостом біля метро «Либідська» (колишня площа Дзержинського, до речі). Перед втечею почали розповідати, що збираються на футбол, хоча ніхто в цей день не грав. А грали ними: офіс президента з накраденого на «великому будівництві» виділив до кінця року 5 мільйонів гривень на тітушек і арестовичей для атак на Європейську Солідарність. Але все зробили максимально недолуго, чим підтвердили повтор історії у вигляді фарсу.

Приниження річниці Революції Гідності є цілком природнім для Зеленського. Він боїться і ненавидить цей день, як комік, який за пачки незадекларованої готівки виступав з «95 Кварталом» перед Януковичем і Медведевим, Суркісом і Медведчуком, перед всіма крадіями, які забезпечили йому немалі прибутки, а Революція вигнала більшість його жирних клієнтів. Він хоче придушити всіх, хто цінує свободу і гідність, бо сам не має ні одного, ні іншого. Але не вийде. Якщо оригіналу не вдалося, то його фарсу тим більше. Та й Україна, навіть після контрреволюції, гідності здебільшого не втратила.


Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Що вам сказати щодо натовпу молодиків на автобусах біля садиби Порошенка?

Серед політекспертів давно відомо, радник (і за сумісництвом головний політтехнолог) голови ОПУ Єрмака Михайло Подоляк – великий шанувальник Москви і путінізму. Тож не дивно, що він заходився брати на озброєння московські методи.

Мені сильно різануло під серцем, коли на акції ФОПів проти фіскалізації з’явилася контр-акція за фіскалізацію (!), а потім по соцмережах пішли ролики з угашеними і тупими учасниками акції ФОПів. Один в один я бачив те саме у вигляді мітингів НАШИх на акціях російських лібералів у Росії та після них.

Не менше мені не сподобалася хорове “Вони самі винні” знову таки щодо акції ФОПів. Те саме було у Росії. Акція Немцова – а-а-а, він колишній віце-прем’єр і віце-спікер. Акція Навального – а-а-а, він колишній організатор Русскава марша. Той – комуніст, той – білогвардієць. Одним словом, не розібрати з ким російські ліберали воюють більше, з Пуйлом чи одне з одним? Нас таке оминало. Раніше.

І от – будь ласка. Акції біля помешкання лідера опозиції, якому штрафами погрожував Зеленський у відосику. Спершу смішне пікетування офісу ЄвроСолідарності – дітки, які там стояли, геть не додумалися плакати українською написати. Потім автобуси з “тітушнею” під садибою Порошенка, настільки недолугих, що про їхні плани дізналися з телеграм-груп, де вони вербували найманців. І відомий блогер Арестович – на розгоні інформації. Те саме свого часу було біля домівок Бориса Нємцова і Євгенії Чірікової. Аж до плакатів просто покинутих у смітниках і на асфальті після “акцій” – один в один.

Очевидно, всі перфоманси імені Подоляка завершилися сміхом і провалом, – недаремно Арестович спершу захоплювався “бійками біля садиби Порошенка”, а нині волає, ніби Порошенко пікетував сам себе. Нічого дивного, від осіб, яких вистачило знущатися зі спалення хати Гонтаревої, чекати можна ще й не того. Єдине питання – а де ж натовпи “ветеранів у прострілених бронежилетах”, якими нас лякали на День Незалежності? Де ж натовпи ненависників Порошенка? Чому набрали тітушню, причому таку, яка сама усе розповіла прибічникам Порошенка, ще й плакати покидала просто на асфальті?

Тому що йолопи чи тому, що як і з “5 питаннями Зеленського” більшу частину суми виділеної на цей перфоманс просто вкрали?

На майбутнє, політтехнолгам ЗЕ раджу врахувати таке. Аби застосовувати методи Путіна, треба мати в країні повноцінний путінізм. А до цього політтехнологам ЗЕ ще як до неба пішки. І вже хай повірять – в країні знайдуться люди, які не дозволять їм його встановити.

І так. Кращої реклами завтрашній акції Руху Опору Капітуляції годі й вигадати. Дивіться інформацію на сторінках РОК.


Віктор Литовченко

А звідки у нас така традиція, що раз тебе беруть до влади на якісь шості невизначні ролі, то ти мусиш продатись усім тілом і підмахувати кожній полудурошній виходці цієї “влади”?

Лещенка ж просто засунули ніким в Укрзалізницю, а він далі став безвідмовною повією по визову. Тепер Арестович, який такий же тупо ніхто у Кравчука, але зараз став чи не головним тараном найбільшої проблеми нинішньої влади. Якою, і це уже архіпомітно, є Порошенко.

От нахрєна Арестович всплив у сьогоднішній дешевій постановці з тітушнею під хатою Порошенка? І не просто всплив, а став медійним локомотивом, розкручуючи стрими якогось умалішонного зі сторінки, яку той з 2018 року не вів? Ви можете якось не продаватися до такого низькопробного шалавства?

© Fill Feaouill

Олексій Петров

А теперь тезисно.

Днями раньше В Киеве, через телеграмм канал собирают массовку. Возраст, время работы, оплата. Эта самая массовка сначала вчера утром приезжает к офису партии «Європейська Солідарність». Организаторы на Банковой действуют топорно очень. После скандалов с обыском в Музее Революції Гідності и уголовным делом про «державний переворот», видать, принято решение переключить вектор внимания. Но переключалка не сработала. «Гневный» протест выглядел жалко и неправдиво!

Вечером та же массовка по тому же же объявлению «Платим по 350 грн» уже приезжает к дому… Петра Порошенко. Нет, не к дому Кузьмина или Портнова, а именно к дому Порошенко. (Вангую, что следующие перформансы могут быть под домом Парубия или же Турчинова). И тут Банковая делает вторую ошибку. Внизапна, ну вот совершенно неожиданно, эту выездную клоунаду активно пытается информационно поддерживать никто иной как Советник Главы украинской делегации в ТКГ, товарищ Арестович. На своей странице он ехидно пытается ёрничать, рассказывая о драках и столкновениях. Но и тут включалка не срабатывает. Почему? Сейчас поймёте.

Три противоположных стрима от Олександр Погребиський, Гліб Бабіч и Андрей Луганский, информационно ПОЛНОСТЬЮ обнуляют восторженные посты Арестовича. Всё тщетно. Даже возврат нанятого балагана не помог. Фраза одного из участников проплаченной массовки «Россия с нами не воюет» выступает итоговой вишенкой на этот коричневый тортик. Вся конспирология летит в тартарары. «Ничего так в Штирлице не выдавало русского разведчика, как будёновка на голове и парашют за спиной».

Сегодня! Утро! Посты попытки информационной поддержки по-прежнему болтаются на странице советника, но вот стримы со стороны незадачливых визитеров ПОЧЕМУ-ТО почищены. Что так? Заказчик на Банковой не принял работу? Сказал «Лажа всё это! Не верю! Нужно переделать!»… Кто знает. Но судя по всему, сегодня в 10-00 визитёры собираются вернуться к дому Петра Порошенко. Ведь нужно переделывать просранное. А значит будут новые стримы и новые восторженные посты Советника Главы украинской делегации в ТКГ…

Нет, я не знаю, что ему пообещали за столь стремительное переобувание. Может, наградную гаубицу или, может быть, всеукраинскую известность.



Гліб Бабіч

Насправді, я щиро і доброзичливо намагався знайти серед мітингувальників “під домом Порошенка” учасників війни з росією. Просто поговорити. Спочатку я ставив питання “хто був?” в двох автобусах. Нікого. Потім питав у тих, хто приїхав в третьому.
Правда, з нього одразу вийшов хлопець, відразу почав волати в мегафон текст зі словами “поки наші побратими вмирають на фронті!”. Ну, я підійшов (це все є на стримах). Потиснув руку – “поважаю, брат, теж воював. А ти де, може перетиналися?” Хлопець стушувався і сказав, що не воював. А після того, як я пояснив йому, що “наші побратими” є тільки у того, хто сам там був, вибачився.

Я продовжив пошуки. Нікого, крім одного хлопця, який “типу натякав, шо був”. Але на конкретне питання зривався на крик і істерику. Типу, не ваша справа, і взагалі, невідомо, де ти сам був? Хоча я представився.
Не знав хлопчина, що в нашому середовищі так розмову не ведуть.

Але тут сьогодні lenta.ua (що для мене мало відрізняється від ленти.ру) вибухнула статтею, де сказала, що це був не натовп нанятих студентів по 300 і “бойових хуліганів” по 1200. Це, увага!, були ветерани (!) і націоналісти (!). Причому ветеранів назвали як ГО “Спілка учасників АТО Київщини”.

Більш за те, цю “новину” возять по тазику фраза.юа, вєсті.юа, ізвєстія.кієв.юа та інші смітнички. А до вечора, думаю, їх буде ще більше, разом з російськими ЗМІ.

Оскільки організації з точно такою назвою (наскільки я знаю) не існує, але вона схожа мінімум на шість, що можуть співпасти з цим, мені цікаво, кого лента.юа хотіла сюди пристебнути. І якщо можна, натегайте мені тут сторінки організацій зі схожими назвами.

І якщо можна, ветеранські спілки Києва, зверніть увагу, що якась помийка сміє полоскати в роті фейки про ваші організації.

Бо я щиро не вірю в участь будь-якої ветеранської спільноти у цьому цирку. Бо не можуть ветерани брати участь у заході, головний спікер якої (який не воював) на камеру переконував мене (знаючи, хто я), що “росія з нами не воює”. І головне, прийняли участь у цілком платному треші (а докази ми навели і наведемо ще). Хоча на відео все видно. І зізнання учасників у тому, що вони “просто заробляють”, знято і розповсюджено.

А націоналісти мають на “ленту” образитися окремо. Бо ті наративи про мову, про державу, що задвигали у рупор, і оце “росія з нами не воює” та націоналізм несумісні. Тим більш, участь у платному шоу.

Ну, а сьогодні вони влаштовують другу серію. Мабуть, знов “ветеранів” підвезуть.

Якщо що, пруф на цьому смітнику.

P.S. Особливо ору з того, що єдині справжні ветерани у тій локації (тобто ми) виявилися “співробітниками приватної охоронної фірми”, які зі зброєю в руках намагалися тіснити мирних протестувальників  🙂

Автор