У сєвєродонецькі бібліотеки привезли книжки «Справа Василя Стуса» (фото, відео)

Більше 600 примірників книжки Вахтанга Кіпіані «Справа Василя Стуса» за ініціативи голови Львівської облради Олександра Ганущина були придбані для бібліотек Луганщини. Перші книжки вже прибули у Сєвєродонецьк – про це повідомила співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

«За ініціативи Олександра Ганущина більше 600 книг «Справа Василя Стуса» буде передано 273 шкільним бібліотекам і 297 бібліотекам мережі культури на Луганщині. Книги закуплені Львівською обласною радою коштом бюджету для всіх бібліотек Львівщини і Луганщини. Схід і Захід разом! Сьогодні Олександр з колегами на Луганщині. Перші книжки вже передали місцевим бібліотекам. Ми вітаємо цю правильну ініціативу. Дякуємо, пане Олександре, дякуємо Львівській облраді», – пише Геращенко.

«Суботній продуктивний ранок. Презентували з друзями львів’янами «Справу Василя Стуса» на Луганщині. Перші 600 екземплярів книги доставлені «Європейською Солідарністю» Луганщини у місто Сєвєродонецьк. Найближчим часом на поличках кожної бібліотеки навчальних закладів та закладів культури на Луганщині можна буде побачити та почитати цю книгу», – розповів голова Луганської територіальної організації партії Сергій Шакун.

Джерело

Автор