Що нас чекатиме після перемоги Байдена…

Віктор Литовченко

У зв’язку з фактичним закінченням президентської гонки у США давайте коротко оглянемо, що усіх нас чекатиме у найближчій перспективі. Мене давно багато людей у цьому переконували, тому я маю усі підстави вважати усе це практично доведеними фактами.

1. Щезне коронавірус. Який був брехливо придуманий виключно для того, аби Трамп не переміг на виборах.

2. Сорос перестане оптом скуповувати українську землю, українські уряди та українських активістів. На то є кілька причин (див. далі).

3. У США більше не буде економіки, бо демократи її угрохають.

4. Путін за погодженням з Байденом забере собі всю Україну від Сяну до Дону. Байден давно виношував цей план, тому, якщо навіть Путін не захоче, його примусять.

4а. Україні, навіть якщо вона не захоче йти на Росію (хоча чого б це?), усе одно нічим буде воювати, бо раніше усю летальну зброю Україні постачав особисто Трамп.

5. Більше ніяких чоловіків і жінок не буде. Демократи заборонять усі сексуальні відмінності. Усі будуть геями та лесбіянками.

6. Усіх білих людей позбавлять громадянства США і віддадуть у рабство чорношкірим тунеядцям. Головним інквізитором США, який слідкуватиме за дотриманням правил рабства, буде призначений Джордж Флойд, якого ніхто насправді не вбивав, – це була тупа провокація демократів. В будинках виселених білих людей житимуть активісти BLM, які увесь цей час були на зарплаті у демократів.

7. США стане одним із штатів Мексики.

8. Пресі заборонять публікувати правдиві новини. Віднині будуть дозволені тільки фейки.

9. Демократична партія буде перейменована в КПСС, і американців примусять будувати комунізм. Відповідно, буде заборонені туалетний папір та анестезія у стоматології. А пломбір стане самим вкусним.

10. Байден заборонить будь-які вибори і правитиме вічно. А замість нього правитиме Камала Харріс, а вона червоний кхмер і всіх посадить.

11. Торгувати нафтою і газом буде дозволено виключно Росії та Венесуелі. Байден заборонить видобувати її на території США. Окремим розпорядженням він заборонить купувати російську нафту задешево.

12. Земля налетить на небесну ось, і небо впаде на землю. Воно б і раніше впало, але боялось Трампа.

13. Зеленський нарешті посадить Порошенка. Тут я не зможу вибудувати вам логічний ряд, але в телеграм-каналі Слуг про це радісно пишуть. А вони, як відомо, якимись іншими законами логіки завжди користуються.

Якшо я шось забув, нагадайте, я доповню.

 

Шарж © Bill Day / Patreon.com/BillDayArt