Вирок маренням 73% виборців

Джон Сміт

Насправді Зеленський стільки раз згадав Порошенко (в інтерв’ю ВВС – ред.), що ясно: це він вважає Порошенка дійсним президентом України.

На відміну від тих овець, які бекали про нові ліца і хоть поржом, Вова був в середині процесу і прекрасно знає, що як лідер він нікого не вів, не пропонував ніякого шляху і ніякої програми дій. Він не здатний взяти на себе відповідальність навіть за життя одного солдата – покинутого ним Ярослава Журавля. Все, що він зробив, – майстерно очолив настрої суспільства. Але і настрої ці створив не він. Москва створила ці настрої суспільства.

Кремль спершу брутально вбив тисячі українців, а потім через власні війська інформаційно-психологічних операцій ретельно зафільмував мертвих і закинув в наше інформаційне поле. Саме цей удар в голову породив всю цю єрєсь про “домовитися по-сєрєдінє” і “я мірний чєловєк, протів войни і партії войни”. Потім мільярдні бюджети на оббріхування української влади. Куди ділися казки про 17 вілл Яценюка у Флориді? Де ці вілли, я питаю? Туди ж всі ці справи про Роттердам+. Прийшов Герус Коломойського і дав в роттердам всім адептам “Роттердам+”.
Всі справи про корупцію не мають перспектив за твердженнями самих же зелених поців – і 100% свого генпрокурора, і найближчого то лі Андрєя, то лі Богдана. Ось правда.

Але вся ця величезна робота не може піти у землю. Кумулятивний ефект спрацював і досяг мети: українське населення налякали, довели до відчаю, а потім підсунули вихід із ситуації. Ним і став Вова. Вова – це людина бандитів, яку бандити нав’язали власнику бізнесу після акту рекету.

Я, звісно, надто гучно сказав, що Вова це розуміє. Там не ті інтелектуальні здібності, щоб розуміти це уповні. Але інтуїтивно, собачим загривком він розуміє все. Що він – дрібна собачка. Яка лише сиділа на руці в хазяїна і мило гавкала, на кого сказали.

В 2014 році було багато умніків, які розповідали, як іти в наступ на Москву. Але серед усіх українців знайшовся лише один, який справді знав, що робити, і зробив це. Він заговорив нашому ворогу зуби і втягнув в дипломатичний капкан Мінська. А потім так двинув санкціями, що задзвеніло. Він вже не при владі, але його справа жива і ослаблює ворога і понині. Як би не гадив йому цей дрібний дурачок, який кому і став вироком, так лише маренням своїх 73% виборців.