В житті простого українця немає зради

Джон Сміт

Був 30 днів у бані, заодно провів експеримент: не читав ФБ, не дивився новини, взагалі не цікавився політичною інформацією.

Що можу сказати з позиції “простого українця”.
В моєму житті простого українця немає зради. В ньому взагалі немає поганих новин. Немає ніякого Єрмака (хто це, взагалі?). Ніякого покинутого морпіха Ярослава Журавля в сірій зоні. Немає операції по вагнерівцям, злитої Зеленським. Немає економічної прірви.

Десь там на фоні клоун щось виголошує, базікає якісь заяви, і складається враження, що щось навіть робить.

Тепер я дивлюся на вас звисока, порохоботи, бо ви тільки ото за гроші Порошенка можете постійно писати погано про таку гарну владу. Ну да, ми не стали жити краще за 1,5 роки. Але ж ваш Порошенко був НАБАГАТО гірший. Про це казали скрізь. А про Вову ж так не кажуть. Значить, він краще.

Але без жартів.
Насправді, ЗМІ – це зброя, і цю зброю використали проти нашого населення. Коли в голови населенню треба налити трохи негативу, кранік – круть! – і гівно про опшори/мародерів полилося. А коли треба, кранік прикручують, і населення заспокоюється.

Можете скільки хочете ображатися на тупих зелебоб, але доки у державницьких сил не буде надпотужної інформаційної платформи, а у олігархів ми її не зріжемо мінімум на 2/3, Україна буде в болоті по колу.

Карикатура © Олексій Мерінов

Автор