До тих, які отут зараз за Зеленського вмирають

Ірина Ніка

Вчора був день, коли скажені та уже голодні ідіоти товклися в коментарях під фото найкращого президента за всю нашу постсовкову історію.

Панове пенсіонери, які отут зараз за зеленського вмирають. Ви взагалі в курсі останніх економічних показників нашої країни? Ви собі хоч трохи розумієте, що буде з вашими пенсіями в умовах анонсованого підвищення комуналки в рази, скорочення субсидій, додруку мільярдів гривень та відмови МВФ в очікуваних траншах? Ви хоч розумієте, що якщо у вас немає дітей, які мають прибуток в валюті, вас чекають смітники? А якщо закриють кордони, то на смітниках шукати їжу ви цілком зможете і з дітьми? У вас хоч якийсь інстинкт самозбереження залишився? Чи тільки інстинкт на кожен факт недієздатності голого клоуна волати “а вот ваш Порошенко!!!”. Воно вам поможе конати від голоду?

Матері-одиначки, ну що, Вова вам додав?
Далекобійники, ну ви в курсі, яким сміттям під колесами найвеличнішого ви є.

Тим, кому на вареник і цибулю не вистачало, вже вистачає ? Чи вже й не треба ?

Ті, хто думав телевізором. Ви помітили, що в гаманці вашому пустка, ціни ростуть, безробіття росте, в лікарнях краще ставлення до швабри, ніж до вас, а Мосейчучка гімна в рот набрала і у нас “всьо харашо”?

Свідки відпустки на Мальдівах, ви вже назбирали собі у папочку фоток нашого главгімна з Турції, Канади, Оману, фонтану?

Свідки дорогої комуналки, ну що, бл*дь, носите дешевий газ відрами, а світло кишенями ?

Свідки свинарчуків, роттердамів та інших ліпецьків, ну як воно бути живими клавішами під пісюном найвеличнішого?

Недорогенькі, ви – просто бл*ді, хто дешева, хто дорога, але бл*ді. Якщо завтра ви усі вмрете поганою смертю, то післязавтра країна від цього дуже виграє. Як воно жити таким гімном ?

Арміє, як воно мати головнокомандувачем сцикуна рояльного, знову їсти гімно і платити штрафи за свій захист?

Як воно вам всім, спостерігати знову і знову таке позорисько і при цьому ще мати охоту відкривати писок?

* * *

Так, я в роздумах та ах*ї.

Пишеш “Пенсіонери, які вмирають отут в коментах за зеленського…” і цілий день вичитуєш у себе і в коментах звинувачення від пенсіонерів, які за зеленського не голосували, до яких не зверталися, яких не мали на увазі, та які абсолютно все сприйняли на свою адресу “чому ви рівняєте всіх пенсіонерів?!”

Ви теж вмираєте за зеленським?

Це не я всіх рівняю, це у вас після тригер-слова “пенсіонер” перемикає на активний напад.
Якщо в магазині голосно крикнути “алкоголікам спиртного не відпускати!”, ви це теж сприймете на власну адресу і голосно почнете перейматись, що ви – не алкоголік? Чи зрозумієте, що то не до вас?

Автор