Вагнергейт. Зрадники та вбивці мають бути покарані! Частина 3 (відео, документи)

Володимир Ар’єв

Вагнергейт. Відео 4

Сьогодні про себе розповідає дуже цікавий персонаж. Громадянин РФ Федір Сергеєв, мешканець міста Камизяк Астраханської області, де зареєстрований за адресою вул. Дачная, 3. Має діючий російський військовий квиток. Був серед окупантів на Донбасі у 2014, нагороджений «залізним хрестом» терориста. Воював у складі ПВК «Вагнер» проти народу Сирії, нагороджений Путіним медаллю «За отвагу» у 2018-му. Оператор ПЗРК.

У розповіді про свої злочини в Україні засвідчив дуже важливу річ: російські інструктори із засобів протиповітряної оборони діяли на українській території, в тому числі в районі падіння збитого терористами Боїнга МН17 ще ДО трагедії. Зрозуміло, що сам Сергеєв, який був в районі Сніжного, як будь хто з російських окупантів, буде заперечувати свою присутність в тому місці під час теракту. В Гаагу нікому не хочеться. Та черговий доказ причетності російських військових до терористичних дій на території України ми отримали.

Якби спецоперація не була зірвана з офісу президента, то Сергеєв міг би давати детальніші покази українським слідчим. Тепер покази має давати російський кріт, проте Зеленський, Разумков і Арахамія досі роблять все, щоб правду ніхто не дізнався. Даремно впираються. Скоро все стане відомо.

 

Колаж © Радіо Свобода
«Copyright © 2020 RFE/RL, Inc. Передруковується з дозволу Крим.Реалії (Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода)»

 

Автор