Депутати «Європейської Солідарності» та Андрій Тетерук прийшли на суд до Антоненка (фото, відео)

На чергове судове засідання у справі Шеремета прийшли народні депутати з фракції «Європейська Солідарність», щоб підтримати учасника АТО, музиканта Андрія Антоненка (Riffmaster).

«Більш ніж 200 днів за ґратами за відсутності доказів, справа, де багато брехні та маніпуляцій с боку слідства. Ми не залишимо боротьбу!», – зазначив народний депутат Михайло Бондар.

Депутати з «Європейської Солідарності» фіксують кричущі процесуальні помилки у ході засідань по справі Шеремета.
«У справі Riffmaster до 10:30 13 липня оголошено перерву. Не знайшли 148 сторінок з 2 тому», – повідомила народний депутат «Європейської Солідарності» Марія Іонова.

Як відомо, раніше Яна Зінкевич повідомляла, що Андрій Антоненку не надається необхідна медична допомога. «Як секретар Комітету охорони здоров’я, я вимагаю надати допомогу пану Антоненку. Ми будемо робити відповідні звернення. Також я буду піднімати це питання на засідання нашого Комітету. Декілька місяців тому вже були інциденти, коли Антоненку не надавалась медична допомога, коли в нього був зубний біль. Ми десь два тижні домовлялися з Офісом уповноваженого, аби Антоненку все ж надали допомогу», – народний Яна Зінкевич на сторінці у Facebook.

Андрій Антоненко подякував фракції «Європейська Солідарність» за підтримку та передав теплі слова вдячності її лідеру, п’ятому Президенту України Петру Порошенку.

 

 

Фото та відео © Facebook Марія Іонова

Джерело