Про “блокаду” і “паспорти днр/лнр”

Богдан Карпенко

Дивіться, яка цікава картина вимальовується:

1. Накачуєш інформаційне поле щодо негативу відносно любих заяв представників влади по питаннях повернення ОРДЛО. Сюди масова травля Туки, Ірини Луценко, Насалика за “ефективний контроль”, до прикладу.

2. Атакуєш Авдіївку, демонструєш цинізм, не даючи відновити світло у місті, інформація про наші втрати дає можливість вчергове маніпулювати на темі, вносячи у голови наших людей дурню, що абсолютно всі мешканці ОРДЛО – це терористи, а не заручники НЗФ РФ.

3. Запускаєш своїх клоунів, які на фоні негативної реакції, і щодо обстрілів мирних міст терористами, і щодо негативно накачаного інформаційного поля відносно будь-яких адекватних заяв предстаників влади по питаннях повернення ОРДЛО, починають блокувати з вільної території роботу наших же підприємств на ОРДЛО, що, очевидно, спричинить кризу, і викличе прогнозовану негативну реакцію США та ЄС. Все це робиш перед надважливими зустріччями світових лідерів.

4. Через об’єднану медійку майже всіх наших популістів, корисних ідіотів, та відвертої агентури, провокуєш масовий тиск на владу, аби вона підтримала дану блокаду, істериш, що відмова підтримки свідчить про те, що влада наживається на війні (заодно вчергове відводиш увагу від агресії РФ, придумуючи міф, що Україна фінансує терористів, і їй вигідна війна, а Путін взагалі не при ділах, за нього активно забувають згадувати). Влада іде на тиск, і підтримує блокування.

5. Під час зустрічей світових лідерів заявляєш, що Україна сама спричиняє кризу у ОРДЛО блокуванням, вступереч закликам її ж союзників, на фоні цього повідомляєш, що будеш тимчасово приймати паспорти з ОРДЛО, вирішувати кризу, яку спричинила Україна блокуванням. Виступаєш у ролі миротворця, на фоні України, яка офіційно провокує кризу у ОРДЛО всупереч вимогам світу блокаду припинити.

6.PROFIT!

Але сталось одне але: інформаційне поле провокаторам не вдалось налаштувати на абсолютну підтримку так званої “блокади”, і дані заклики, незважаючи на масову травлю зі сторони провокаторів любого адеквату по ситуації, отримали суттєвий опір, а наша влада чітко дала зрозуміти, що не підтримує жодних подібних дій провокаторів, і виступила в один голос разом з нашими союзниками з вимогами припинити ідіотизм по блокуванню. У результаті ВВХ висувається зі своєю ініціативою приймати паспорти якихось динирилини, як ідіот, що у момент зустрічей світових лідерів вчергове демонстративно порушує Мінськ, і тепер чекатиме продовження, і, ймовірно, ще й посилення санкцій.

P.S. Вчергове нагадую за медійних організаторів “блокади”: Парасюк “якого не впізнали фсбшники”, Семенченко-Грішін, який був у ДонОДА у момент її захопленнями терористами, та недавній гражданін РФ Єгор Соболєв-Зімін

Автор