Кремль – найбільший русофоб у світі

Ігор Артюшенко

У заяві Російського МЗС немає здорового глузду, бо найбільшим русофобом у світі є Кремль. Бо як інакше можна пояснити, чому мільярди нафтодоларів витрачаються на пропагандистські телеканали, ботоферму Ольгіно, а одночасно з цим села в центральній Росії у 21-столітті залишаються без газу?

Кремль відправляє росіян вмирати в Сирію, в Африку та на український Донбас. Мета Москви — знищити якомога більше російських людей, а ті, хто залишаться живими, повинні жити зубожіло, боятися владу на підсвідомому рівні та заздрити тому, як живуть інші країни, а тому ненавидіти їх.

Російському керівництву вдається це робити найкраще і більшого за них русофоба у світі не існує!

Можна було б говорити про русофобію з українського боку, якби це наші танки були під Воронежем, Ростовом чи Волгоградом, коли б частина російського політикуму їздила в Київ на поклон та за вказівками, як це зараз відбувається навпаки з деякими т.зв. “українськими” діячами з ОПЗЖ. Коли б російська православна церква отримувала накази від митрополита ПЦУ Епіфанія, а священники в Росії були б агентами СБУ.

Тоді б ми відверто сказали, що це – справжня русофобія.

Але навіщо Росія критикує Зеленського, який намагається загравати з її керівництвом та продовжує “шукати миру в очах Путіна”?

Річ у тім, що для Кремля в інформаційні площині всі українські президенти є поганими. Кремлівське керівництво критикувало й Кравчука, й Кучму, й навіть Януковича. Більше, звичайно, критикувало Ющенка, а з 2014 року всі сили кинули на протидію Порошенку.

І саме російська пропаганда зіграла одну з головних ролей в створенні та поширенні фейків, та у знищенні рейтингів п’ятого президента. “Будь-хто, аби не Порошенко!” – відкрито заявляв терористичний Кремль і цілодобово працював над реалізацією цього задуму.

А тепер Кремль ніжно взявся і за Зеленського.

Це тому, що у розумінні Кремля в Україні може бути тільки один “хороший президент”. І прізвище цього президента – Путін.

А інші прізвища будуть викликати у Москви в тій чи в іншій мірі ненависть та відразу, бо завдання Російської Федерації, яку вони не приховують, — знищення української держави та перетворення її на свій південно-західний округ.

Чи буде президентом Зеленський, чи хтось інший, Росія буде продовжувати звинувачувати українську владу в русофобії, якої насправді немає.

Нашому нинішньому керівництву необхідно нарешті зрозуміти, що загравання з агресором ніколи не призведе до бажаних для них результатів та ніколи не принесе український мир, бо нема того “миру в очах Путіна” і ніколи не буде.

А ті, хто виконує вказівки Кремля, або закінчують самогубством, або передчасно гинуть, або тікають і живуть в ганьбі.