Як насправді виглядає «враґ нє в Крємлє»

Валерій Прозапас

Арахамія – це такий ідейний наступник Єгора Соболєва, ніби з виду і дурачок, а насправді підготовлений та цинічний ворог.

Абсолютно всі його заяви та тези добре прораховані, він знає, як пускати антидержавну отруту під чуби недалекого обивателя, і робить це методично та грамотно.

То ветерани на акціях проти ідіотського “розведення” в нього підкуплені (до речі, що там з його “матеріалами” в СБУ?)

І синхронізувати українське законодавство з ЄС не на часі, бо ми ж “не якась там Словенія” (в якої ВВП вдвічі більший за український, а за слуґ і вчетверо).

То воду в Крим можна обміняти на Донбас, то колись дружня Грузія нехай утреться від нашої величі призначати на посади засуджених злочинців.

А тепер ще і про диверсії на військових складах висловився, звичайно, на користь версії, яка вигороджує участь росіян.

Ну дійсно, які братні росіяни будуть підривати українські склади? Підстреленому хіпстеру видніше, хто там як підриває, нарідний представник краще знає ніж якісь там українські військові.

Така кількість провокативних явно антидержавних заяв Арахамії за кроткий термін точно не випадковість, як не були випадковістю постійні тези Зіміна-Соболєва про “незаконність ЗСУ на Донбасі”, “необхідність прибрати генералів” та “неможливість перемогти в такій війні”, його постійне тошнілово про “повстання” тощо.

На жаль, в умовах інформаційної окупації українське суспільство не змогло виробити протиотруту від подібного роду “політиків”, якім місце десь в рєволюционном подпольє, а не в парламенті, тому і маємо нарешті можливість переконатися, як насправді виглядає “враґ нє в Крємлє”.

Автор