Здається, Єрмак завербував Зеленського

Джон Смит

Володя вже собі не належить.

Сьогодні Лавров заявив:

“Перший такий протокол із чіткими завданнями на майбутнє було підписано Донецьком, Луганськом, Києвом і ОБСЄ 11 березня ц.р. при особистій участі заступника керівника Адміністрації президента Російської Федерації Д.Н. Козака і голови Офісу президента України А.Б. Єрмака.
На жаль, після наміченого прориву стали відбуватися дивні речі. У ході телефонних переговорів помічники “нормандських” лідерів Берлін і Париж під різними приводами уникали підтримки домовленостей Києва та Донбасу. Слідом за цим на зустрічі Контактної групи 26 березня від цих домовленостей відмовився і Київ”.

Росія, як бачимо, вхопилася за підпис Єрмака і загнала Україну в пастку. Це тепер “домовленості Києва та Донбасу”.

Єрмак своїм підписом визнав представників окупаційної адміністрації РФ “полномочными представителями отдельных районов Донецкой и Луганской обл”. НІКОЛИ раніше вони не мали такого статусу. Під Мінськом стоять підписи ОБСЄ, України в особі відставного Кучми і Росії в особі посла Зурабова, а також якихось Захарченка і Плотницького без зазначення їхнього статусу. Їхні підписи ідуть за підписом повноважного представника РФ, отже такими вони і є – представниками РФ. І взагалі, Захарченка вже немає з нами, а Плотницького відізвали у Москву. Їх взагалі можна вже не згадувати.

Але тепер українська офіційна особа без жодних виборів на цій території та жодної необхідності визнала якихось осіб за представників влади на нашій, українській території. Це повалення влади. Але в умовах, коли цих осіб іншим законом України визнано окупаційною адміністрацією, це зрада і диверсія. СБУ має просто відкрити провадження за статтею 111 і притягати винних.

Але важливо, що директиви на переговори в Мінську видає Президент. Ніяких підписів без згоди Зеленського бути не могло. Єрмак, очевидно, використав тупість Зеленського і отримав його дозвіл на визнання окупаційної влади “повноважними представниками ОРДЛО”.  Після цього Зеленський – подільник Єрмака. Єрмак втягнув його у злочин і отримав можливість тримати Володю за яйця.

Ось чому Зеленський не збирається звільняти Єрмака після скандалу з торгівлею посадами. Ось чому Володя фактично бере на себе корупційний злочин Єрмака: “Єрмак – мій друг, а Лерос – аферист”.  Зеленський завербований. Єрмак втягнув його в один злочин, Зеленський тепер візьме на себе все.

Відсьогодні ми живемо в країні з завербованим Президентом.

І так, Зеленьский обіцяв, що піде, якщо знайдуть його Свинарчука. Знайшли. Не піде. Він тепер змушений узурповувати владу і йти на зраду національних інтересів.