Ти – не лох. Ти – чорт

Олена Монова

Тем временем.
В руки журналистам theБабеля попали документы экспертизы, которая проводилась еще в 2016 году. И согласно которой рост мужчины с камер видеонаблюдения около машины Шеремета составляет 170 см плюс-минус 3% погрешности.

Но в 2016 никто не давал Авакову подсрачников, чтобы ускорить расследование и завершить его в рекордные сроки.

А в 2019 этот подсрачник дали. И сказали “до нового года подозреваемых вынь да положь”, чтобы потом подать это как победу найвеличнішого лідера сучасності над преступностью.

Ну и вот. Вынул и положил. И плевать, что рост Антоненко 180 см.
Ведь за время пути
Собачка могла подрасти ©.

И по традиции — #аваков_чорт


Alex Noinets

Титанічна робота сіськарів допомогла слідству проігнорувати власну експертизу, тому що вона протирічить висновкам слідства.

Ігнорування результатів експертизи допомогло Генеральному Прокурору назвати вбивцею людину, яка не може бути вбивцею, тому що вона на 5 сантиметрів вища, ніж максимальній можливий зріст, який допустила експертиза.

Вбивця на відео міг би вдягти взуття, щоб здаватися вище, і заплутати слідство.

Але виходить, що, по версії звинувачення, Антоненко якимось чином зменшив свій зріст на час виконання теракту. Як йому це вдалося без застосування чорної магії – я поки що не розумію, але впевнений, що такі досвідчені сіськарі нам про це розкажуть.

І, значить, оцю істерику з підтасовкою фактів і ігноруванням власної експертизи, яка вже була у матеріалах справи, оцей позор і ганьбу Президент назвав титанічною роботою. І за це він подякував Генеральному Прокурору, на 100% своїй людині, та Міністру Внутрішніх Справ на випробувальному терміні під особисту відповідальність Президента.

Отже, завдяки двом людям Президента у нас троє невинних людей було зганьблено, оббрехано і кинуто до в’язниці, де вони й провели новорічні свята, поки людина, яка несе за це відповідальність, тусувалася у п’ятизірковому готелі Оману.

Ти – не лох. Ти – чорт. Чорт, начальник чорта і чортів.


Helgi Sharp

Убийство Шеремета: Антоненко однозначно выше, чем человек с камер наблюдения, – экспертиза.

Как же быстро и по всем фронтам начинает сыпаться карточный домик Нелоха Оманского – отравленные бумеранги имеют свойство возвращаться.

Автор