«Трубу прорвало»: Нова купа мафіозно-антидержавного треша

Валерій Прозапас

Так званий “офіс президента”, виявляється, не просто контролює дії ДБР через “телефонне право”, а навіть засилав майбутнього заступника цілого Богдана, Андрія Смірнова, прямо до Труби в кабінет роздавати завдання.

“Монітори з інформацією” та “пожежні датчики з лінзами” – це інформаційний шум для хомячків, а насправді Труба та людина Богдана (Коломойського/Портнова) обговорюють та реалізовують тотальний вплив на правоохоронну та судову системи, що випливає з нових записів розмов в кабінеті директора ДБР.

Смірнов, якого пророкують на місце Труби, вказує, кого по якій справі “еб@ть” та “закручівать”, а де “не стартовать”, як впливати на САП та відділ “К”.

Вони, виявляється, планують якось використати Кадирова-Оніщєнка, наскільки зрозуміло з контексту, корегують його поведінку та “покази”.
Так що не дивуйтесь, якщо незабаром повернеться черговий “борець з баригамі”, на якому клейма ніде ставити.

Ну, і вишенька на торті – Смірнов з Трубою робили все, щоби зняти звинувачення в сепаратизмі з Єфремова, бо “президент змінився”.
Мало того, Труба вважає, що прокурори по цій справі “мають сісти”.

Ну, і так далі. Купа мафіозно-антидержавного треша.

73%+, ви цього хотіли? То послухай.Те.


Serg Marco

У нас новых чортов подвалило.
Помните, как Ефремов отправился домой из-под ареста? Ну вот и обнаружилось почему. Сегодня на Трубу_прорвало новые аудиозаписи:

«1️⃣8️⃣  Смирнов виправдання Єфремова
Майбутній заступник керівника Офісу Зеленського 19 липня описує Трубі, як відбілюватиме 🇷🇺 Єфремова.

Смирнов: у мене важливий суд в понеділок по Єфремову.
Труба: президент змінився, чого його так довго тримають?

Смирнов каже, що проти Єфремова, на відміну від Штепи, нема жодних доказів, що він терорист чи сепаратист.

Смирнов: Луценко ходит, блять, и рассказывает всем, что он террорист сепаратист. А если по Штепе были вопросы. Они реально были, где эта Штапа дурная бегала с флагом российским. Вы мне по Ефремову покажите хоть что-то. Хоть одно видео, где он стоит, где он кричит, где он финансирует. Ничего нету…
Нам надо сейчас изменить меру с поправкой на решение Конституционного, которую убрали 176 -ю статью на безальтернативность. Изменить меру. И дальше суд на раз-два три по нему сделает «оправдос» – там другого варианта нет.
Труба: це принципово. Прокурори мають сидіти за таку хуйню. Вони мають аналогічно сісти, блять, і посидіти. Нехай півроку-рік, блять, але вони мають відчути, що це таке.

І на завершення вакханалії правосуддя Смирнов обіцяє Трубі привезти з 🇺🇸Америки кепку 👮‍♀️ФБР».

Смирнов – это типуля, которого сейчас пытаются поставить в ДБР вместо Трубы.

То есть Луценко видел, что Ефремов – сепаратист, а Рябошапка с зелеными чортами не видит? Ефремов, отвечая на вопрос о том, является ли Ефремов украинцем, заявил, что “такого понятия сейчас не существует”.

В общем, приходите сегодня на 12:00 на суд по Рифу. Он же не Ефремов, его и посадить могут. Это Ефремова не за что, по мнению новой власти, а Рифу есть за что, принт на футболке, фоточка в фейсбуке и макет мины дома.


Джон Смит

А напомните мне, пожалуйста: пресловутый Свинарчук (или Кононенко, или Грановский) требовал от правоохранительных органов освободить Ефремова, а вместо него посадить прокуроров по его делу? “Чтобы прочуствовали”?

Если что, я не в курсе просто.

А то население изнасиловали в мозг “оточенням Порошенко”. 5 лет с каждого утюга орали шестерки олигархов про такое, ну такое “оточення Порошенко”. А тут вот такое оточення пришло на их место, что это 3,14дец.

Это таких новых лиц вы хотели, тупая биомасса?

Автор