Окупанти вже на Майдані…

Знімальна група телеканалу «Звєзда» має бути затримана і депортована з України – пресслужба «Європейської Солідарності»

Європейська Солідарність

«Європейська Солідарність» вимагає від Служби безпеки України затримати та депортувати з території нашої держави знімальну групу телеканалу «Звєзда».

Телеканал Міністерства оборони Російської Федерації є інформаційним підрозділом оборонного відомства країни-агресора, який причетний до найбрудніших інформаційних операцій проти України. Телеканал бере безпосередньою участь у розгортанні військової агресії проти України та несе пряму відповідальність за загибель українських громадян.

Вимагаємо також дати оцінку діям посадових осіб, які допустили в’їзд на територію України російських військових пропагандистів.


Ірина Геращенко

Пропагандистський російський телеканал «Звезда», на якому щодня демонструють ролики про «каратєлєй» з ЗСУ, розгулює на центральній площі Києва.

Що тут роблять російські пропагандисти, в програмах їх телеканалу демонстрували катування над нашими солдатами і заручниками?

Звернулася до СБУ з відповідним запитом.

Ми вже відкрили український енергоринок для російської електроенергії та газу, кордони для російської гебні з мікрофонами .

Що далі?


Alex Noinets

Гібридна війна означає, що пропагандисти не менш важливі ніж пряма військова агресія.

“Звєзда” – це не просто гібридний замаскований пропагандистський канал. Ні, це найлютіший, найгрубіший з пропагандистських інструментів, який навіть не маскується:

«”Звезда” — всероссийский государственный общественно-патриотический телеканал. Принадлежит медиагруппе “Звезда”, которую курирует Министерство обороны».

КУРІРУЄТ! МІНІСТЕРСТВО! ОБОРОНИ! РОСІЙСЬКОЇ! ФЕДЕРАЦІЇ!

Співробітники “Звєзди” через одного військові офіцери ЗС РФ.

Це не журналісти, це військові журналісти, співробітники військового відомства країни, яка веде проти України військову агресію.

ХУЛЄ МОВЧИМО, ПІДА*И? ДЕ МІНІСТР БОРОДЯНСЬКИЙ? ДЕ КУЛСТОРІ ПРО ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ФЕЙКИ ТА НАКЛЕП? ДЕ БАКАНОВ? ВИЙДИ, СУКА, З ОФІСУ, ПРОЙДИ ДВА КВАРТАЛИ З ВОЛОДИМИРСЬКОЇ НА МАЙДАН, ПОДИВИСЯ НА РОСІЙСЬКИХ ОФІЦЕРІВ ПІД ПРИКРИТТЯМ, ТИ ДЕРЖБЕЗПЕКУ ПРОСРАВ, ПРОКИДАЙСЯ, МИ ОБІСРАЛИСЯ!

Звєзда розповсюджує виключно фейки, наклепи та х*єту про Україну взагалі та про ЗСУ зокрема.

Ахрінєнно ми домовилися посередині, Володимире Олександровичу. Ви максимально не лох. Я навіть не уявляю, що було б, якби на вашому місці був дурачок какой-то. Російські пропагандисти вже б по Майдану ходили б, мабуть.


Володимир Ар’єв

Служба Безпеки України, тут в Києві чєрті пачками бігають.

Навіть з пентаграмою на мікрофоні.

Може, підрозділ Альфа прогуляється не до житла Марусі Звіробій, а до справжніх терористів?

Інформаційних. З каналу «Звізда».

Бо щось стає підозрілим це все. Звіздєць якийсь, нє?


Валерій Прозапас

Ну як вам, свідки завивань про “провальну інформаційну політику Порошенка” та “погану комунікацію з народом”, журналісти “Звєзди” на Майдані по запрошенню Зеленського?

Мабуть, він таки трохи краще знав той нарід, а головна помилка Пороха в тому, що він апелював до них як до громадян, а не малоросійського лайна.

 

 


Олексій Петров

Ну наконец-то… Начали мириться. Действительно, сколько уже можно?

Очень жду визита Пореченкова и творческие вечера Прилепина. Билеты хоть успею взять, а то аншлаг, наверное, будет!

И концерт Чичериной не пропустить бы!

Не, не… В украинских солдат стреляют российские снайпера не в нашей жизни. То параллельный мир. Неудобный. Про него не вспоминают.

* * *

(Подарочек от Зе на День Сухопутных войск).

Ещё раз, если кто не понял, что произошло…
Российские журналисты телеканала «Звезда», того ресурса МО РФ, который за годы войны склепал сотни тонн фейковых новостей против Украины.
Пропагандисты, которые почти шесть лет нескончаемым потоком льют грязь на украинскую армию, национальную гвардию и добровольческие подразделения, сегодня спокойно гуляют по Киеву.

Индульгенция у них есть. Мультипаспорт. Приглашение Голобородько!

Володя, ты охренел? Ты притащил информационное подразделение оккупантов в Киев! Танки Кантемировской дивизии ты когда пригласишь? Завтра?

P.S. Такого смачного, зелёного плевка в лицо воюющей армии от Верховного Главнокомандующего никто не ожидал!


Юрій Бірюков

Подразделение МИНИСТЕРСТВА ОБОРОНЫ РОССИЙСКОЙ ФЕДЕРАЦИИ по приглашению Владимира Зеленского прибыло в Киев.

И в этой фразе нет ни единого передергивания, нет иронии или сарказма. Телеканал Звезда основан МО РФ, принадлежит МО РФ и подконтрольно МО РФ.

Это как… ну… 76-я гвардейская десантно-штурмовая Черниговская Краснознамённая, ордена Суворова дивизия (у нас называемая “Псковская”), только пока – ТВ.

По приглашению Зеленского.
В Киев.

Вопрос – кого он в следующий раз пригласит?
Вопрос – напомните, кого там Янукович приглашал в феврале 14-го?


Ірина Довгань

Отправила месседж…


Татьяна Худякова

Когда в следующий раз кого-то потянет написать «и снова пробито дно», надо бы понять, что это уже не дно, и пробивать там уже нечего.

Знаете такой российский телеканал «Звезда»?
Это тот, который лепил фейки про украинских военных, угоняющий скот у мирных украинцев, а запуск ракеты с Байконура выдал за обстрел Макеевки карателями ВСУ. Подразделение Министерства Обороны РФ.
Хорошо обученные и жирно оплачиваемые пропагандоны небратьев. Самая илита.

Ну так вот.
Господин Зеленский пригласил их в Киев.

“Наша съемочная группа летит в Киев. Господин президент Владимир Зеленский на пресс-конференции сам пригласил журналистов в гости”, – рассказала корреспондент “Звезды” Диана Сирази.

Ну, бля, может таки не прилетели?
Может, их тормознули на границе, как все предыдущие годы ВОЙНЫ?
Ни.Фи.Га.
“Ну вот мы и в центре Киева! Я на Майдане», – передает из Киева корреспондент “Звезды”.

Ну что же. Это успех, ящетаю.
Вова, конечно, молодец. Хорошо съездил, могло же быть хуже, ненадопаники и узбагойтесь.
Только вот прям непосредственно после того, как Янелох съездил в Нормандию, в Киев легко и непринуждённо прилетают представители МО РФ.

Вы там негодовали, когда актёришко из «Кадетства» по Киеву гулял?
Это была разведка.
Нормас съездил, борща поел, украинский бренд в сауну заказал. Даже двух по слухам. Морду не начистили, пинками не прогнали.
А теперь на Майдан спокойно и с разрешением Непросрала Первого десантируются российские военные пропагандисты.

То есть пять лет эти господа накачивали своих зрителей кристально чистой, концентрированной ненавистью к Украине. Накачивали до уровня, когда эта ненависть просто сочилась сквозь мониторы. Пять лет они клепали откровенные и унизительные фейки, разрушая нашу репутацию, натравливая на нас 140 миллионов питекантропов с севера, обвиняя нас в сбитом ими же Боинге.
А теперь эти твари гуляют по Майдану.
По МАЙДАНУ, пропитанному кровью патриотов.
Павших ради того, чтобы МО РФ здесь не было никогда.

Но Вова улыбается, Х*йло улыбается, а нам остаётся только радость, что героям войны меняют камеру СИЗО на домашний арест. Вот такие у нас теперь перемоги.

А когда Непросрал Первый в Киев пригласит героя донбасско-украинской войны Лёху Лешего или Сяву Сутулого, можно будет поставить галочку в графе «Война закончилась».
Как и было говорено, варианта закончить войну всего два. Победить или проиграть.
И сегодня я для себя ставлю точку в понимании того, какой именно путь выбрал наш Бубочка.

Гори в аду, сученыш. В историю тебе дано войти только вперёд ногами.


Джон Смит

Це ті пропагандисти Звєзди, що присутні в ОРДЛО в бойових порядках ворога, що вбиває наших військових. Це ті покидьки, що знімають наших понівечиних загиблих, допити полонених, що “запєчатлєвают для потомков героїзм доблєсних ополчєнцев”.

Зеленський запросив їх в Україну.
Запросив КАДРОВИХ військових ворога.

Нє. Бл*дь. Ще раз.
Наш Верховний Головнокомандувач запросив кадрових військовослужбовців МО РФ в серце нашої країни.
– Ну вот ми і в центрє Кієва! – з торжеством на косоокому є*алі радіє ворог.

Я в ах*ї.

Позавчора вони убили трьох наших, а сьогодні вже гуляють у нас наче у себе вдома.

На скрині те, що виготовляють ось ці запрошені Зеленським (кидаю в комменти, не хочу тиражувати таке в пості).
Просто 3,14дць…


Андрій Смолій

Де межа дна?

Журналісти телеканалу Міністерства оборони РФ «Звєзда» прибули до України. Раніше цей телеканал був абсолютно забороненим в Україні. Сьогодні пропагандисти прибули до Києва. Їх пропустили в аеропорту разом з технікою. Вони акредитувались. Тепер ходять по Хрещатику, Майдану Незалежності, топчуть Алею Героїв Небесної Сотні.

У сюжеті йде мова про те, що Зеленський запросив російських пропагандистів під час прес-конференції в Парижі на Нормандському саміті. Тобто фактично офіційно дозволив відвертим рашистам масово їхати до України та знімати брехливі сюжети.

Вчора серіал «слуга народу» на каналі ГАЗПРОМУ «ТНТ», сьогодні представники військ РФ, які вбивають тисячі українців, вільно ходять Києвом. Що завтра?
А завтра приїде Лавров чи одразу Путін?

Це і є повзуча та поступова здача національних інтересів. Так зване «потепління» з кремлівськими агресорами та окупантами.

Для влади це потепління вже настало. Вони готові пускати сюди будь-кого та коли завгодно. Дно пробите ще раз.

Проте, де та межа дна, куди котиться Україна?


Тарас Чорновіл

До речі. А вам не здається, що Зеленський запросив найагресивніший та найбільш антиукраїнський канал “Звезда” з Мордору спеціально, щоб ті могли на місці насолодитися розправою над представниками патріотичного середовища з армійців і волонтерів?

Між іншим. “Звезда” – пропагандистський орган рашистської армії. Їхні журналісти й оператори, якщо й не мають офіцерських звань, то є “служащими вооружённых сил РФ”. А найчастіше у відрядження в інші країни під цим прикриттям надсилають штатних офіцерів ГРУ. А ще в цих істот на руках кров українців. Навіть коли ця журнашлюха й не убивала когось сама, що найімовірніше, то їхні пропагандистські дикі сюжети про “распятых мальчиков, сожжённых заживо бендерами одесситов, карателей, истребляющих мирное население за русский язык” сприяли притоку тисяч убивць, особливо на першому етапі війни. Саме завдяки брехливим творінням цих бійців голубого екрану вдалося розкрутити антиукраїнську істерію в Мордорі з усіма наслідками для України.

Вони прибули в Україну на особисте запрошення Зеленського!!!

Ой рано ми всі почали втішатися, що в Парижі зради не відбулося. Відбулася, можливо ще й раніше. Ми ж тільки за прилизаним комінюке висновки робили…


Додатково

ВВС: Як журналісти російської “Звезды” до України потрапили

“BBC News Україна звернулася до українських прикордонників за коментарями щодо цієї ситуації. Там відповіли, що вказані люди в’їжджали до України не як журналісти.

“Вони не заявляли, що вони журналісти”, – повідомили у відомстві.

На питання, чому їх пропустили, представник Держприкордонслужби відповів: “Відносно цих людей не було інформації про заборону на в’їзд”.

Таким чином, виходячи з коментаря прикордонної служби, журналісти “Звезды” не вказали справжню мету поїздки, за що теоретично українська сторона їх може видворити та поставити заборону на в’їзд”.

LIGA.net: СБУ о спецоперации Звезды в Киеве: Второй раз не въедут в Украину

Служба безопасности Украины готова в любой момент задержать и выслать российских пропагандистов с телеканала Звезда (Минобороны РФ), если они нарушат украинские законы. Об этом LIGA.net сообщила глава пресс-службы СБУ Елена Гитлянская.

“В случае нарушения ими закона они будут задержаны и выдворены из страны”, – сказала она.

Еще один источник в СБУ отметил, что личности журналистов установлены. “Второй раз в Украину они не попадут”, – сказал собеседник.

Другой собеседник в силовых структурах отметил LIGA.net, что происходящее – спецоперация МО РФ в связи с заявлением президента Украины о том, что российские журналисты могут приехать на Донбасс.

“Провоцируют. Зеленский пригласил посмотреть на Донбасс. Первыми приехали агенты МО РФ делать провокацию, чтобы мы их сразу же выгнали и, тем самым, опровергли слова президента”, – пояснил собеседник, призвав “сохранять хладнокровие”.

LIGA.net: ГПСУ: Пропагандистов “Звезды” могут больше не пустить в Украину

“На момент их въезда у Госпогранслужбы не было никакой информации.

При выезде пропагандистов телеканала Минобороны России “Звезда” из Украины им могут запретить въезд в страну в дальнейшем. Об этом LIGA.net рассказал пресс-секретарь Госпогранслужбы Андрей Демченко”.